NB II

Van értelme ilyen oddson az MTK-ra fogadni? - spéci ötletre fogadunk

  • varin

1.10 körül nem teszünk pénzt az MTK-ra, de egy másik, speciális piacon találtunk értéket.

Ahogyan az sejteni lehetett, az MTK bőszen menetel az NB I felé, a budapesti gárda szinte érinthetetlenül áll a tabella élén. Bognár György csapatának vasárnap ismét egy könnyű feladat jutott, ám az odds ennek megfelelően szinte értékelhetetlenül alacsony...

3945574

Múlt héten az egyik újonc, a Mosonmagyaróvár vendégeként megmutatták már Németh Krisztiánék, mire is képesek, ráadásul úgy győztek idegenben a fővárosiak, hogy azon a találkozón pályára sem lépett az 5 meccsen 6 gólnál járó Futács Márkó. Vasárnap következik egy másik újonc, az edzőváltáson átesett Kozármisleny, ahol Tóth Lászlónak azért kellett távoznia, mert a kiscsapat az utolsó négy meccsén csak egy pontot szerzett.

Ezzel együtt sem vészes viszont a Misleny helyzete, ráadásul a feljutást követően hat fordulóval edzőt váltani úgy, hogy a nyáron Aczél Zoltán furcsa körülmények között cserélte az NB II-es kispadját NB III-asra, hát finoman szólva is megkérdőjelezhető döntés.


⚠️ Profi tippmesterek tippjei 1200 forintért 1 hónapra? Ezt az egyedülálló lehetőséget vétek lenne kihagyni! ⚠️


A baranyai csapat tehát vegyes előjelekkel utazik a fővárosba, ahol a realitások alapján csak az a kérdés, mennyivel nyer az eddig hat meccsen 24 gólnál járó MTK.

Bognárék formájára jellemző, hogy a hazai siker 1.10 körül mozog, így például az egál hendikep is -2.75. Sajnos szinte minden odds már rengeteget esett, így most egy spéci piacon keressük az értéket.

Az MTK a másodosztály egyik leginkább szögletgyáros csapata, hiszen 6 meccsen 59-et rúgott, de a Kozármisleny is bőven 4 feletti átlaggal bír. Ami még ennél is érdekesebb, az az első félidős statisztika.

Az eddigi hat meccs első félideiben az MTK 28 szögletet rúgott, ellene pedig 17 volt, vagyis összesen 7,5-es átlag van a kék-fehérek mérkőzésein.

Ennek szellemében a mostani 5.0-s line igencsak játszható tippnek tűnik, nem lennénk meglepve, ha ahogyan azt Mosonmagyaróváron tették, ezúttal is az első félidőt nyomnák meg inkább Bogeszék.

{"headTitle":"MTK-Kozármisleny","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-04 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1. félidő 5.0 szöglet felett","odds":"1.98","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3945574] 2022-09-04 17:00:00 MTK Budapest - Kozármislenyx;