Premier League

Ezt várjuk a Manchester United-Arsenal derbitől

  • Tomihmv

Ismét régi fényében pompázik a felek közti derbi, amelyet ezúttal az Old Traffordon rendeznek meg.

Nem vitás, a Premier League hatodik fordulójának rangadóját egyértelmű, hogy vasárnap délután az Old Traffordon rendezik meg, ahol a Manchester United az Arsenal együttesét fogadja. A fogadóirodák szerint abszolút háromesélyes a találkozó, ugyanakkor egy hajszállal a hazai csapatot hozták ki esélyesebbnek háromesélyben.

3900987

Csapathírek

Köszönhetően annak is, hogy a Vörös Ördögök magukra találtak. A nyáron kinevezett Erik ten Hag vezetésével két vereséggel (Brighton 1-2, Brentford 0-4) rajtoltak, azonban a hétvégét zsinórban három sikerrel a hátuk mögött várják.

Előbb a Liverpoolt győzték le 2-1-re az Old Traffordon, majd Southamptonban, míg legutóbb csütörtökön este, Leicesterben arattak 1-0-s sikert. Bő két meccse tehát már gólt sem kaptak a hazaiak, kilenc megszerzett pontjukkal pedig a fordulót megelőzően egészen az ötödik helyre jöttek fel.

A United ráadásul hétközben tovább erősödött, megszerezte ugyanis az Ajaxtól Antonyt, aki nem biztos, hogy szóhoz jut még a hétvégén. Martial, Pellistri és Williams ugyanakkor biztosan nem játszik, míg Lindelöf, Shaw és Wan-Bissaka szereplése kérdéses. A többiek viszont egytől egyig harcra készek, s biztos, hogy a holland mester a legjobbjait dobja csatába, s majd a csütörtöki, Real Sociedad elleni Európa Liga ütközeten rotál majd.

[3900987] 2022-09-04 17:30:00 Manchester United - Arsenalx

Ami a vendégeket illeti, az Arsenal még jobb passzban van, mint a Manchester United. A vendégek ugyanis idén mind az öt (!) bajnokijukat megnyerték, aminek köszönhetően egyedül százszázalékosak a mezőnyben, vagyis vezetik a bajnokságot.

Mikel Arteta fiai a Crystal Palace (2-0), a Leicester (4-2), a Bournemouth (3-0), a Fulham (2-1) és az Aston Villa (2-1) csapatait győzték le idén, úgy, hogy a Manchester City és a Liverpool után a második legtöbb gólt (13) rúgták, s holtversenyben a Wolverhamptonnal a második legkevesebbet (4) kapták.

Pazar formában vannak tehát az Ágyúsok ahonnan hét közben távozott Bellerín, igaz, idén (és tavaly sem) egy percet sem játszott. Ugyanakkor Partey, Zincsenko, Nelso és Elneny sérülés miatt kimarad vasárnap, míg két fontos láncszem, Ramsdale és Ödegaard szereplése kérdéses a rangadón. A többiekre számíthat a spanyol szakvezető, aki kollégájához híven, a jövő heti, Zürich elleni Európa Liga találkozón tartalékolhat majd.

Ha most nincs előfizetésed a Logibeten, gyakorlatilag ingyen juthatsz hozzá a nyerő tippekhez!

Az előfizetés a második hónaptól kezdve teljes áron újul meg.

Mire érdemes fogadni?

Akár tehát kezdő kapusa és csapatkapitánya, a perpillanatban társ házi gólkirály is, nélkül léphet tehát pályára az Arsenal, ami egy javuló, jó formában lévő Manchester United otthonában akár végzetes is lehet, pláne, hogy tavaly a Vörös Ördögök megnyerték otthoni meccsüket az Ágyúsokkal szemben (a visszavágón egyébként a londoniak győztek az Emirates Stadionban).

Így pedig a hazaiak felé kacsingatunk ezen a derbin, már a rájuk kínált +0,25-ös ázsiai hendikepre is játszható szorzót kapunk, ami már döntetlen esetén is profitot generálna, avagy ezt játsszuk meg az ütközetre. A bátrabbak akár a Manchester United +0-s ázsiai hendikepet is csatába küldhetik, amely tipp csak akkor veszítene, ha az Arsenal tudna nyerni.

{"headTitle":"Manchester United - Arsenal","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-04 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester United +0,25 (ázsiai hendikep)","odds":"1.63","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Manchester United +0 (ázsiai hendikep)","odds":"1.888","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3900987] 2022-09-04 17:30:00 Manchester United - Arsenalx;