NB I

Csoda kéne a Loki győzelméhez?

  • varin

Nem túl acélos a rivális sem, de a debreceniek ebben a formájukban még a Vidinek sem lehetnek ellenfelei.


⚠️ Profi tippmesterek tippjei 1200 forintért 1 hónapra? Ezt az egyedülálló lehetőséget vétek lenne kihagyni! ⚠️


Debrecenben bekövetkezett az elkerülhetetlen edzőváltás, Joao Janeiro munkáját a zalaegerszegi, rendkívül kínos vereség után megköszönték. Helyét a klublegenda, Dombi Tibor vette át ideiglenesen, első feladata pedig rögtön igen nehéznek tűnik, hiszen a MOL Fehérvár látogat a Cívisvárosba.

3926414

Több szempontból is nagyon pikáns 90 perc vár ránk a Hajdúságban, így nem érdemes kihagyni ezt a meccset. A hazai oldalon alighanem nagyon szeretnének Dzsudzsákék bizonyítani és mindent megtenni azért, hogy visszanyerjék a szurkolók bizalmát. Ha Dombi vélhetően a taktikában nem is tud maradandót alkotni néhány nap alatt, de talán egy megfelelő kezdő és egy kellő motiváltság jelen lehet a csapatban.

Nem is igen van miben bízniuk a hazai híveknek, hiszen Zalaegerszegen a szezon leggyengébb produktumát nyújtotta a Loki, és bár tény, hogy Joao Janeiro furcsa húzásai még jobban borzolták a kedélyeket, nem a portugál mester nevetséges védekezése szállította futószalagon a hazai helyzeteket. Így tehát a "Kicsi" becenévre hallgató megbízott trénernek elsősorban azt kell kitalálnia, hogyan csinál egységes, stabil védelmet szombat estére.

[3926414] 2022-09-03 18:15:00 DVSC - MOL Vidi FCx;10

Ugyan a MOL Fehérvár távol van a rettegett csapattól, azért ha Kodróék megrázzák magukat, képesek jó játékra. A Vidi zsinórban játssza azonban a gyenge találkozókat, a Kecskemét elleni kínkeserves 2-1 sem volt éppen diadalmenetnek nevezhető.

Viszont Michael Boris kerete igen bőnek mondható, az új igazolások közül Schön Szabolcs és Lirim Kastrati is remekül szállt be a lila-fehérek ellen. Az sem kizárt, hogy Stopira 91. perces fejese edzőmentő is volt, de így egy fokkal nyugodtabban dolgozhatnak Fehérváron.

Pikáns meccs vár ránk, az biztos, hiszen a két szurkolótábor a legkevésbé sem szívleli egymást, sőt. A nagy gyűlölet ugyan csak a lelátón lesz tapasztalható, de a pályán sem várhatunk hatalmas barátságot, így egy harcos Lokit sejtünk majd.

Ugyanazokkal a tippekkel próbálkozunk, amelyekkel korábban is, de még mellé tesszük a vendégek, ázsiai hendikeppel biztosított győzelmét is.

{"headTitle":"Debrecen-MOL Fehérvár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-03 18:15","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"MOL Fehérvár -0.25","odds":"1.86","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Debrecen 2.5 lap felett","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Legtöbb büntetőlap: Debrecen","odds":"2.28","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3926414] 2022-09-03 18:15:00 DVSC - MOL Vidi FCx;