Premier League

Ezt a tippet nem tudjuk kihagyni a City bajnokiján!

  • Tomihmv

A remek formában lévő manchesteriek a pocsékul teljesítő Aston Villa otthonában vizitálnak.

A Premier League hatodik fordulójának szombati játéknapja az Aston Villa-Manchester City ütközettel zárul. Nem meglepő módon a vendégek számítanak a mérkőzés toronymagas favoritjának, átlagosan ugyanis 1.35-szörös szorzón fogadhatunk rájuk háromesélyben.

3900982

Csapathírek

Az Aston Villa eddig csapnivalóan teljesít az idei szezonban, hiszen az öt lejátszott bajnokijából csak egyet tudott megnyerni, az Everton ellenit hazai pályán (mellette az alsóbb ligás Bolton csapatát 4-1-re verte a Ligakupában, s jutott tovább). A négy vereség a Bournemouth, a Crystal Palace, a West Ham és hétközben az Arsenal ellen jött össze, így pedig az utolsó előtti, 19. pozícióban tanyáznak a PL-ben.

Pedig sok hiányzója nincs a birminghamieknek, ezúttal is biztosan csak Diego Carlos marad ki, rajta kívül mindenki harcra kész, hiszen Mings visszatért az Emirates Stadionban. Ugyanakkor a szerdai kezdőhöz képest ezúttal Coutinho, Douglas Luiz, Ings és Chambers is kezdhet.

[3900982] 2022-09-03 18:30:00 Aston Villa - Manchester Cityx

A Manchester City ugyanakkor jó formában utazik a Villa Parkba, hiszen a Community Shield elbukását követően az öt bajnokijából csak egyet nem tudott megnyerni. A Newcastle otthonában 3-3-as döntetlent játszottak Guaridoláék, de a többieket egytől egyig behúzták, a West Hamet 2-0-ra, a Bournemoutht 4-0-ra, a Crystal Palace-t 4-2-re, míg szerdán a Nottingham alakulatát 6-0-ra győzték le, amivel a második helyen állnak a táblázaton.

Különösen Haaland van elemében, aki már kilenc gólnál tart, s az elmúlt két bajnokiján egyaránt mesterhármast szerzett.

Ugyanakkor a norvég a hírek szerint nem kezd majd Birminghamben, tekintettel a keddi, Sevilla elleni idegenbeli Bajnokok Ligája csatára. Mellette sérülés miatt Laporte és Phillips biztosan kimarad, míg Aké és Grealish szereplése kérdéses, míg a hétközben pihentetett De Bruyne ezúttal kezdőként juthat szóhoz.

Ha most nincs előfizetésed a Logibeten, gyakorlatilag ingyen juthatsz hozzá a nyerő tippekhez!

Az előfizetés a második hónaptól kezdve teljes áron újul meg.

Mire érdemes fogadni?

Nem vitás, hatalmas a felek közti forma- és minőségbeli különbség jelenleg. Elég csak megemlíteni, hogy a két együttes utolsó kilenc egymás ellenijét zsinórban a Manchester City nyerte (!). Amely csapat az idei szezonban a legjobb támadósorral (19 gólt szereztek az Égszínkékek) rendelkezik, s az idei egyik leggyengébb védelemmel (9 találatot szedett be az Aston Villa, ennyit vagy ennél többet pedig csak öten kaptak a most futó szezonban) néz farkasszemet szombaton.

Az előjelek alapján tehát csak és kizárólag az lehet a kérdés, hogy mennyivel tudnak nyerni a manchesteriek Birminghamben. Ennek fényében remek szorzót kapunk a vendégekre kínált -1,25-ös ázsiai hendikepre, tekintve, hogy ezen tippünk csak akkor veszít teljesen, ha a City nem tudna nyerni, így nem kérdés, hogy játékba is küldjük ezen ötletünket.

{"headTitle":"Aston Villa - Manchester City","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-03 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester City -1,25 (ázsiai hendikep)","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3900982] 2022-09-03 18:30:00 Aston Villa - Manchester Cityx;