Tenisz

3.43 után 10.50-ért is nyerünk az amerikaiakkal?

  • Cesc18

A világ egyik legjobb férfi párosát készülünk elveretni a US Openen, méghozzá két tejfelesszájú amerikai sráccal.

Idén augusztusban Nicholas Godsick - a kétszeres páros Grand Slam-bajnok Mary Joe Fernandez fia - és Ethan Quinn nyerte meg az amerikai egyetemi bajnokságot, ami az Egyesült Államokban természetesen óriási ranggal bír. A két tehetséges játékos meg is kapta a lehetőséget, hogy New Yorkban szerencsét próbáljon az év utolsó Grand Slam-versenyén. 

Csalódottan már biztosan nem távoznak a Nagy Almából, hiszen két játszmában sikerült legyőzniük a Nikoloz Basilashvili, Hans Hach Verdugo grúz-mexikói párost. Ebből a meccsből szépen profitáltunk is, miután a fogadóirodák 3.00 feletti szorzón írták ki az amerikai duó továbbjutását, pedig Basil és Verdugo soha nem játszott még együtt, előbbi ráadásul kifejezetten gyenge párosjátékosnak számít... Köszöntük szépen és eltettük a nyereményt.  

Godsick és Quinn a következő körben már egy teljesen más kihívással szembesül majd, de elvisszük még egy táncra őket. A két amerikai szombaton a Nikola Metktic - Mate Pavic horvát kettőssel néz farkasszemet, akik 2021 januárja óta több, mint 100 győzelmet jegyeznek. Ugyanakkor "csak" egy wimbledoni címre és egy olimpiai aranyra futotta tőlük, tavaly például éppen New Yorkban betlizték a legnagyobbat - a nem túl acélos Lammons, Withrow párostól sikerült kikapniuk, akik győzelme hétszeres pénzt fizetett. 

Ezúttal sem volt túl fényes a horvátok felkészülése, az elveszített wimbledoni döntőt követően Montrealban, Cincinnatiban és Winston Salemben is tiszteletüket tették, ám egyik tornán sem tudtak egymást követő két meccsen nyerni. 

A tavalyi kínos első körös vereség után ezúttal nem hibáztak a nyitómeccsükön, két fiatal amerikait győztek le, ám Holt és Nanda között közel sem volt meg az az összhang, mint ami Godsick és Quinn között megvan. 

Egyforma a gondolkozásunk. Tudjuk merre mozog a másik. Megvan az összhang és ez szerintem veszélyessé tesz minket - Godsick.

Nyilván nem említhetjük őket egy lapon a korábbi világelsőkkel, de párosban sok cifraságot láthattunk már és a két horvát tényleg nem érkezett topformában erre a Grand Slamre. Persze lehet végül behúzzák a trófeát, de 10.00 környéki szorzón egyszerűen nem tudjuk nem elvinni az amerikaiakat. 

Többféle fogadással is próbálkozhatunk egyébként. Ülhet például a 18.5 játék felett, hiszen Godsickék úgy nyerték meg az első meccsüket, hogy egyszer sem veszítették el a szervajátékukat, ráadásul ezt még Holt és Nanda ellen is megugrották. De ezen gondolatmenet alapján háromszoros kasszáért cserébe jó választás lehet az is, hogy játszanak tie-breaket. 

{"headTitle":"Mektic/Pavic - Godsick/Quinn","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-03 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Godsick/Quinn nyer","odds":"10.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Lesz tie-break","odds":"3.08","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Játékok száma 18.5 felett","odds":"1.63","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Ha most nincs előfizetésed a Logibeten, gyakorlatilag ingyen juthatsz hozzá a nyerő tippekhez!

Az előfizetés a második hónaptól kezdve teljes áron újul meg