Serie A

Ha szereted az olasz focit, a szombati nap a te igazi karácsonyod!

  • varin

3 csúcsrangadó 1 nap alatt, naná, hogy megfűszereztük tippekkel ezt az ünnepnapot.

Szenzációs futballünnep Olaszországban, három óriási meccs vár ránk, így délután 3 órától tessék a Sport 1-re kapcsolni és ott is hagyni a TV-t egészen este 11-ig. 270 percnyi tömény futballorgia, hat sztárcsapat főszereplésével, és persze tippekkel is megfűszerezzük ezt a parádét.

Fiorentina-Juventus

Nem akármilyen nap, amelyen nem a Fio-Juve a legnagyobb rangadó a Csizmán, de bizony a gyűlölt riválisok csatája csak második a sorban. Ettől függetlenül igazán jó kis 90 perc vár ránk, még úgy is, hogy azért a Violák nem sziporkáznak idáig a szezonban. A Juventus rajtja már inkább ígéretes, bár amit többször is sejthettünk, beigazolódni látszik, az idei Öreg Hölgy nem egy gólgyáros csapat. Négy meccsen 6-1-es gólkülönbségnél tart a Juve, vagyis a védelem egyelőre képes ellensúlyozni a csatárínséget.

3919120

A Fiorentinánál sem repkednek a gólok, a 3-3-as gólkülönbség mellé a Violák utolsó négy tétmeccsén mindössze egy gól esett, azt is Udinében szedték be szerda este. Ez a felállás persze mindig nagyon pikáns 90 percet, ígér, nem csak a bizonyos Roberto Baggio-eset óta, de valószínűleg Dusan Vlahovics sem szerepel a kedvencek listáján a Violáknál.

Ami a várható kezdőket illeti, a Fiorentinánál Jovics lehet az ék, míg a vendégeknél Szczesny biztosan nem védhet, a kezdőben találhatja viszont magát a néhány napja érkező Leando Paredes.

Lapokra semmiképpen sem fogadnánk, hiszen a sípot Daniele Doveri fújja majd, így az egyértelmű forgatókönyv egy olyan tipp, amely a két csapat utolsó öt meccsén mindig nyert és most is lefedi a papírforma kimeneteleket.

{"headTitle":"Fiorentina-Juventus","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-02 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2.25 gól alatt","odds":"1.96","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

 

Milan-Inter

Szinte kár is bármit írni erre a párharcra, hiszen amellett, hogy a tavalyi arany- és ezüstérmes randevúzik, a városi rivalizálás okán sem számíthatunk barátkozós 90 percre. A forma egyik oldalon sem tökéletes, de ez ilyenkor semmit sem számít, tökéletesen háromesélyes meccs vár a felekre.

3919123

A "hazaiak" formája talán kicsit aggasztóbb, az idegenbeli két döntetlen közül különösen a Reggio Emiliában hagyott 2 pont hiányozhat a végén. A Milan csak számtalan kihagyott helyzetig jutott, márpedig az Inter ellen ez nem fér bele.

Így alakultak az eredmények és a lapok az elmúlt meccseiken
Meccs Eredmény Lapok száma
Inter-Milan (kupa) 3-0 1+2
Milan-Inter (kupa) 0-0 0+2
Inter-Milan 1-2 2+6
Milan-Inter 1-1 1+0
Milan-Inter 0-3 2+1
Inter-Milan (kupa) 2-1 3+6
Inter-Milan 1-2 3+3

Az Internél gyorsan sikerült rehabilitálódni a Lazio ellen fiaskóból, a Cremonese legyőzése persze kötelező feladat volt. Rossz hír Inzaghi számára, hogy noha úgy volt, hogy Romelu Lukaku akár visszatérhet a Milan ellen, a belga mégsem léphet pályára, így a Cremonese ellen csak 35 percet kapó Lautaro Martínez kezdhet, míg mellette vagy Correa vagy pedig Dzeko lehet a szárnysegéd.

Noha a fenti statisztikák nem a lapovert vetítik előre, a mostani odds szerintünk kiváló. Szoros meccs lehet, hiába a bajnokság korai fázisa, a tét nem kicsi. Chiffi játékvezető az underesebb sporik közé tartozik, tavaly alig 4-es átlag felett dirigált, de azért volt egy Milan-Roma, amin odatett 11 figyelmeztetést. Most kiváló oddson fogadhatunk rá, hogy eléri a legalább 5-öt.

{"headTitle":"Milan-Inter","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-02 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"4,5 lap felett","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}


Lazio-Napoli

Egykori csapatát fogadja Maurizio Sarri, vagyis Lazio-Napolival zárul a forduló szombati játéknapja. A Sasok már magukénak tudhatnak egy nagy skalpot az Inter csapatában, emellé viszont érkezett két meglepő idegenbeli pontvesztés. A Napoli szekere is megakadt, így fontos találkozóval ér véget a rangadók napja Itáliában.

3919122

A Lazio Genovában, az addig még gólt sem szerző Sampdoria ellen bukott el 2 pontot a hajrában, míg a Napoli hiába birtokolta a labdát 71%-ban a Lecce ellen, csak nem született meg a győztes gól. Pedig a déliek szezonkezdete több, mint ígéretes volt a 9 lőtt góllal, ám a tőlük megszokott hektikusság az elmúlt napokban a rosszabbik oldalt emelte ki.

Olyan nagy változás egyik oldalon sem várható, itt azért joggal várhatunk gólfesztivált. Egyrészt Immobile, Lozano, Osimhen és Kvaradona személyében adottak a remek támadók, másrészt a két fél utolsó 10 bajnokiján a gólátlag 3,8-as volt.

Az elmúlt években nagy volt a nápolyi dominancia a párharcban, de most inkább a hazaik felé húzunk. Jó kis 90 perc vár ránk, sejtéseink szerint már az első félidőben kiszakadhat a gólzsák, ez a fogadás viszont igencsak biztonságosnak tűnik.

{"headTitle":"Lazio-Napoli","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-09-03 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"1. félidő 1.0 gól felett","odds":"1.73","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
2022-09-03;55