Logibet

Hihetetlen ajánlat: 1200 forintért fizethetsz elő a Logibetre!

  • Logibet

A 90%-os kedvezmény keretein belül a NORMÁL és a PRO csomag árát is aprópénzért vásárolhatod meg.

Igazi sportdömping áll mögöttünk és előttünk is, hiszen javában zajlanak a topligák, hamarosan indul a BL, az EL és az EKL főtáblája, nem is beszélve az éppen zajló US Openről. Ennek megünneplésére pedig olyan ajánlatot eszeltünk ki, amely még soha, de soha nem volt a Logibet történetében.

Noha eddig sem lehetett azzal vádolni a Logibetet, hogy magas áron adta volna az előfizetést, a mostani kedvezményünk igazán extrém árcsökkenést eredményezett.

A 90%-os akcióban aprópénzért, alig több, mint 1000 forintért vásárolhatsz havi előfizetést, de a PRO-csomag ára is mindössze 2200 forintnak felel meg.

Ennél nagyobb akciónk biztosan soha nem lesz, így ha eddig gondolkoztál, hogy kipróbáld a Logibetet, most szinte ingyen megteheted.

Mit is kapsz a Logibettől ennyi pénzért?

A NORMÁL csomag előfizetői hozzáférhetnek a Logibet minden tippmesterének minden tippjéhez (kivéve az SMA-tipsterek), vagyis akármennyi tipsterre feliratkozhatnak, a tippekről pedig e-mail és push formájában is értesítést kaphatnak. Mindemellett jogosulttá válnak a Discord zárt csoportjainak, így az élő tippes részleg és a lóversenyes szoba megtekintésére is.

A PRO csomag előfizetői a fenti mellett megkapják a SuperTipster-tippeket is, vagyis azokat a nagy értékű, algoritmus által kiválogatott tippeket, amelyek az ST szerint a legjobb tippmesterek legnagyobb értékkel bíró ötletei. Ezt az előfizetést azoknak szoktuk ajánlani, akiknek nincs igazán kedvük saját portfóliót összeállítani, nézelődni a legjobb tippmesterek között, csupán szeretnének egy válogatott csomagot megkapni.

 

Az előfizetés részletei:

 

  • Az ajánlat kizárólag azoknak szól, akiknek jelenleg nincsen AKTÍV előfizetésük (akár fizetős, akár ingyenes) a Logibeten.
     
  • A 90%-os kedvezmény az 1 hónapos NORMÁL és 1 hónapos PRO csomagra vonatkozik, amelyek ára így 2.99€ és 5.5€ az első hónapban.
     
  • Amennyiben az előfizetés nem kerül lemondásra a Logibet vagy a szolgáltató (Paypal/Skrill) oldalán, az teljes áron újul meg a második hónapban. A megújult előfizetés árát nem áll módunkban visszatéríteni.
     
  • Az előfizetés megújulása bármikor lemondható, ettől még a 30 napos hozzáférés természetesen megmarad.
     
  • Az akciós PRO-csomag előfizetői nem jogosultak a profitgaranciára.
     
  • Az ajánlatban felhasználóként 1 csomag megvásárolható.
     
  • A 90%-os promóció augusztus 31-én reggel 8 órakor kezdődik és szeptember 7-én este 8 óráig tart (CET).

 

A kedvezmény kizárólag ezen a linken keresztül érhető el!

 

Ne késlekedj tehát, hiszen az év egyik legizgalmasabb időszaka van, ha pedig szinte ingyen szeretnéd kipróbálni a Logibetet, ennél jobb lehetőséged biztosan SOHA sem lesz!

Amennyiben bármi kérdésed van vagy nem látod a 90%-os kedvezményt, keresd ügyfélszolgálatunkat az info@logibet.com címen vagy a Logibet-chaten.

 

Ha most nincs előfizetésed a Logibeten, gyakorlatilag ingyen juthatsz hozzá a nyerő tippekhez!

Az előfizetés a második hónaptól kezdve teljes áron újul meg