La Liga

Két tippötletünk is van a Celta Vigo - Real Madrid meccsre

  • mr.blonde

12 meccs óta nem kapott ki a Real a Celta Vigótól és most sem igazán úgy fest a helyzet, hogy bajba kerülhetne.

Hamisítatlan szombat esti spanyol meccset rendeznek a Balaídosban este 10 órától, ahol a Celta Vigo a bajnoki címvédő Real Madridot fogadja. A vigói alakulat 12 mérkőzés óta - egy 2017-es kupameccs - nem tudta legyűrni a királyi gárdát, és a formák alapján - ha lehet ilyen korán ilyet mondani - most sem úgy néz ki, hogy meg tudná lepni a fővárosi csapatot.Ehhez képest egészen jó szorzót fizetnek a Real Madrid sikerére, bár a nyitó 1.80-1.85-ös oddshoz képest már jelentős a csökkenés. 

3917940

 

Csapathírek 

A Celta meglehetősen 'langyos' nyári időszakot tudhat maga mögött, a keretet nem igazán piszkálták meg a vezetők, a felkészülés során pedig mindössze három regisztrált találkozót vívott a csapat. A nyitókörben az Espanyol ellen 2-2-es döntetlent játszott a Vigo, de ami igazán fájhatott a meccsre kilátogató 14 ezer embernek, hogy a barcelonai vendégcsapat a 98. (!) percben mentette egy pontra az eredményt. 


>>>Itt az év legjobb sportfogadás ajánlata!<<<


A Real Madrid ugyan hátrányba került az újonc Almería elleni meccsén, ám végül a második félidőben megfordította az eredményt és győzelemmel kezdte az évet. Carlo Ancelottinak nincsenek sérültjei erre a meccsre, vagyis az olasz mester úgy rakja össze a csapatát, ahogy csak akarja. Az mindenesetre érdekes volt, hogy az Almería ellen a "bermuda háromszögből' csak Kroos kapott helyet a kezdőben, szünetben viszont Camavingát le is kapta és Modricot küldte be a helyére. 

A spanyol szaklapok most arra számítanak, hogy Casemiróval kiegészülve a legendás trió fog kezdeni a középpályán, ami azért nem sok jót jelent a Celtának...

Mire érdemes fogadni? 

Szerintünk ezen a meccsen a Real Madrid megszerezheti a három pontot, de a jobb oddsok miatt kimenetelre inkább élőben fogadnánk. Ami a meccs előtti piacokat illeti, ott viszont megakadt a szemünk a büntetőlapok terén, ugyanis 2.17-es oddson fogadhatunk arra, hogy a hazai csapat több kártyát kap, mint a Real. A madridiaknál az idősödő kp-k lehetnek potenciális laposak, de 1-2 kártyánál többet azért nem nagyon számolunk, ellenben a vigói csapatban inkább 3-4 lap lehet a termés. 

Egy óvatosabb, fogadás építős tippet is mutatnánk, amelynek értelmében a lapok terén 1X-re, a mérkőzés eredménye piacon X2-re fogadnánk. 

{"headTitle":"Celta Vigo - Real Madrid ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-08-20 22:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Legtöbb büntetőlap - Celta Vigo ","odds":"2.17","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Fogadásépítő - Real Madrid vagy döntetlen + Lapok Celta 1-0 (háromesélyes hendikep) ","odds":"1.79","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3917940] 2022-08-20 22:00:00 Celta Vigo - Real Madridx;