Tenisz

Meglepetést szimatolunk ezen az olasz-amerikai csörtén

  • Cesc18

A héten Cincinnatiben és majd a US Openen is láthatjuk Ben Sheltont, aki az egyik legtehetségesebb feltörekvő amerikai.

Aligha hoz sokakat lázba Lorenzo Sonego és Ben Shelton összecsapása, ám fogadás szempontjából egy kifejezetten izgalmas párosítás. A 19 éves amerikai srác ugyanis az egyetemi teniszezés után júliusban elkezdett Challenger-tornákon ütögetni - természetesen szigorúan az Egyesült Államokban - és két hónap leforgása alatt két elődöntőt és két döntőt jegyzett. 

Shelton tehát szépen rárúgta az ajtót a Challenger-mezőnyre és ha így halad, akkor gyorsan megérkezhet a top 100 környékére. ATP-tornán is láthattuk már, hiszen Atlantában szabadkártyát kapott, amit szépen ki is használt, ugyanis két játszmában legyőzte Ramkumar Ramanathant, majd a helyi hőst, azaz John Isnert kényszerítette pokoli csatára. 

A tehetséges amerikai fiú tehát megmutatta, hogy nyugodtan bedobhatják a mély vízbe, nem merül el. Kapott is újabb szabadkártyákat, így a héten Cincinnatiben és majd a US Openen is találkozhatunk a nevével. 

Shelton kedden Lorenzo Sonegóval csap össze, aki ugyan egy tapasztalt top 100-as játékos, ugyanakkor nem örvend valami jó formának. 

A világranglista-56. olasz teniszező 19-21-es mérleggel szerénykedik 2022-ben és kemény pályán az Ausztrál Openen tudott legutóbb főtáblás meccset nyerni. 

Az elmúlt hetekben nem lépett pályára sem Montrealban, sem Washingtonban, sem pedig Atlantában, így Cincinnatibe három salakos vereséggel érkezett. Ehhez képest egész korrekt, hogy a selejtezős küzdelmeken szettveszteség nélkül jutott túl. 


Mire fogadjunk?


Shelton számára ezek az ATP-versenyek a tapasztalatszerzésről szólnak, semmi más dolga nincs, mint élvezni a kapott lehetőségeket. Ezt meg is tette Atlantában és nyomás nélkül még Isnert is nagy meccsre kényszerítette. Bajba kerülhet ellene Sonego is, akinek sokszor gondot okoz, hogy esélyesebbként igazolja a papírformát. 

Mint említettük az olasznak 21 veresége van 2022-ben és ebből 13-at favoritként veszített el, tehát a fogadóirodák sokszor rosszul lövik be az esélyeket a találkozóin. 

Bár most nem értékelik túl Sonegót, de azért +2.5 játékkal megtámogatva kifejezetten tetszetős az amerikai srác, hiszen van egy jó balkezes szervája és Cincinnatiben meglehetősen gyors a borítás, tehát meccsben lehet. És akkor a hazai közönség támogatásáról még nem is beszéltünk...

{"headTitle":"Lorenzo Sonego - Ben Shelton","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-08-16 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Shelton +2.5 játék hendikep","odds":"1.79","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
Miért az Unibet? 
✅ Akár 20. 000 HUF értékű üdvözlő bónusz az új játékosoknak
✅ 10. 000 HUF ingyenes fogadás
✅ Fogadásépítő alkalmazás
✅ Ingyenes fogadási lehetőségek a legnagyobb meccsekre
✅ Labdarúgás nyereménynövelő kombi fogadásokhoz
✅ Speciális fogadások a magyar és a külföldi bajnokságokra
✅ Élő képes közvetítések
>>>CSATLAKOZOM AZ UNIBETHEZ<<<