Sportfogadás

Még 7,50-szeres szorzón fogadhatsz erre, pedig van iroda, amely már kifizette

A Premier League-ben két forduló után a Man United áll az utolsó helyen, így Ten Hag alatt már vékonyodik is a jég.

Elsőnek lenni jellemzően felemelő dolog, kivéve, ha például arról van szó, hogy kit rúgnak ki a legkorábban az új idényben. A 2022/23-as Premier League-szezonról beszélünk, amelynek kapcsán egy korábbi cikkben már elemezgettük az első távozó menedzseri esélyeket, három hét alatt azonban nagyot fordult a világ.

Az élre ugyanis egy idén kinevezett tréner ugrott, mégpedig a Man Unitedet átvevő Erik ten Hag. Csapata "remekül" rajtolt, miután otthon kikapott a Brightontól, de a 2-1-es zakó csak a kezdet volt. A MU ugyanis a 2. fordulóban Cristiano Ronaldóval a soraiban arcpirító 4-0-s vereséget szenvedett a Brentford otthonában. A végeredmény már a 35. percre kialakult, tehát mondhatni a Vörös Ördögök bent ragadtak az öltözőben, ezt magyarázta holland mesterük is a találkozó utáni sajtótájékoztatón. 

Különösen kínos eredmény ez, hiszen a Manchester United korábban még soha nem kapott négy gólt idegenbeli Premier League-meccs első félidejében.

Ten Hagnak tehát két meccs is elég volt ahhoz, hogy egy rekordot elérjen a csapattal, de viccet félre téve természetesen rögtön a kritikák kereszttüzébe került. A mai fociban, mint az köztudott, nem nagyon kapnak türelmi időt a frissen kinevezett menedzserek, erre alapozta cselekedetét minden bizonnyal a PaddyPower fogadóiroda is. A szigetországi buki ugyanis a Brentford elleni égés után kifizette azokat, akik arra fogadtak, hogy ten Hag lesz az első távozó tréner a 2022/23-as szezonban.

 

Érdemes szem előtt tartani, hogy a Hathárom partnerirodája, a betfair is listázza ezt a piacot, amelyen a Southamptont 2018 óta irányító Ralph Hasenhüttl áll az élen, aki hiába szenved rendre a Szentekkel, valahogy mégis mindig megússza a menesztést. Őt az Everton sorsát egyengető Frank Lampard követi és a sorban harmadik helyen áll jelenleg a Man Uniteddel a tabella alján csücsülő Ten Hag.

Az Ajax korábbi trénerére ebben a viszonylatban pár hete még 34-szeres szorzón fogadhattunk, ez immár 7.5-szeresre esett be

- az kétségtelen, hogy az alábbi táblázatban felsorolt négyesből benne rejlik a legnagyobb fogadási érték.
 

Szerinted ki lesz az első menesztett PL-edző?

{"headTitle":"Ki lesz az első menesztett Premier League menedzser?","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ralph Hasenhuttl","odds":"3.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"455"},{"eventTitle":"Frank Lampard","odds":"4.33","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"455"},{"eventTitle":"Erik ten Hag ","odds":"7.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"455"},{"eventTitle":"Brendan Rodgers","odds":"8.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"455"}]}
betfair