La Liga

Ázsiai hendikepes tippötletek a Getafe - Atléticóra

  • mr.blonde

Madridi derbit rendeznek hétfőn a La Ligában, az Atlético 2011 nem kapott ki a Getafe vendégeként.

Mind a Barcelona, mind a Real Madrid megszenvedett az első fordulóban, igaz a címvédő így is megszerezte a győzelmet az újonc ellen. Hétfőn az Atlético Madrid is bemutatkozik, Diego Simeone csapatának pedig nem kellett messzire utaznia, hiszen a városi rivális Getafe vendégeként lép majd pályára. Az oddsok alapján a Matracosoknak áll a zászló, az Atlético 2011 óta nem is kapott ki ebben az arénában. 

3918015

Csapathírek 

A Getafe az elég gyenge tavaszi produkciója miatt csak az alsóházban végzett legutóbb, a nyáron pedig nem nagyon piszkálták meg a keretet, így kérdés, hogy idén mennyire lesz stabil a csapat. A felkészülés ideje alatt sem alkottak maradandót, a bajnoki főpróbán 1-0-ra kikaptak az Albacetétől például. 

Az Atléticónál Luis Suárez és Sime Vrsaljko távozása mindenképp kiemelendő, ugyanakkor sikerült ingyen megszerezniük a Dortmundtól Axel Witselt és visszatért a csapathoz Álvaro Morata és Saúl Niguez is. A madridiak szép csendben végeztek él az alapozást, a nyugodt munka pedig kifizetődő lehet, hiszen a nyári meccsek során a Manchester Unitedet és a Juventus is verték, így meglehet a kellő önbizalom a szezonstartra. 

Sérültje nincsen egyik oldalnak sem, a Getafe a szokásos 4-4-2-es felállását választhatja majd, az Atlético pedig 3-4-3-mal próbálkozhat, elöl Moratával, Joao Félix-szel és Griezmannal. 

[3918015] 2022-08-15 19:30:00 Getafe - Atlético Madridx

 

Mire érdemes fogadni? 

A felkészülési mérkőzések eredményei azt mutatják, hogy az Atlético Madrid nagyon egyben van, Morata érkezése pedig enyhítheti Simeone csatár és gólszerzési problémáit. A Getafe egy jól ismert ellenfél a Matracosoknak, jók is az egymás elleni eredményei a közelmúltból, így mi hajlunk rá, hogy megszavazzuk a bizalmat az Atléticónak. 

Mivel szezonnyitóról van, nem mernénk azt állítani, hogy 'sima' lesz ez a meccs, de ha az Atlético jól használja ki a helyzeteit, akkor megcsinálhatja a győzelmet, lévén védelme papíron bőven állhatja a sarat a támadójátékban nem túl acélos Getafável szemben. 

Te mire fogadnál ezen a meccsen? 

{"headTitle":"Getafe - Atlético Madrid ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-08-15 19:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Atlético Madrid -0,25 ","odds":"1.58","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Atlético Madrid -0,5 ","odds":"1.87","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Atlético Madrid -0,75","odds":"2.18","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3918015] 2022-08-15 19:30:00 Getafe - Atlético Madridx;