NB I

"Szuperodds" a Ferencváros csatárára - ezt ne hagyd ki!

  • varin

Hiba lenne ezt az oddsot nem kihasználni, úgy pedig különösen, hogy biztosítás is van hozzá!

Mint arról beszámoltunk, eléggé kérdéses, milyen kezdővel is áll ki a Ferencváros és a Puskás Akadémia egymás ellen, így a háromesélyes oddsokkal nem biztos, hogy van értelme foglalkozni. Azonban a Bet365 egyik megemelt szorzójában nagyon is van érték, amelyre gyakorlatilag kockázatmentesen csaphatunk le!

3926113

A bukinál ugyanis megszokhattuk már, hogy egyes oddsokat megemel, így a normálnál magasabb szorzókkal tehetjük meg tétjeinket. A Fradi-Puskás meccsen azonban egy úgynevezett "Szuper fokozó" opciót is találunk, amellyel még magasabb szorzóval tehetünk pénzt egy eseményre. Ez pedig nem más, mint az, hogy Franck Boli szerez gólt a felcsútiak ellen.

 

 

A 2.20-ról 4.00-ra emelt odds nagyon magasan ver minden más szorzót, hiszen Bolira még 2.50 felett sem tehetünk pénzt sehol sem. 

Habár nem biztos, hogy Boli kezd, amennyiben a fenti képen látható módon bepipáljuk a szükséges opciót, tétünket visszakapjuk, ha nem lesz tagja a kezdőcsapatnak.

Ez tehát kérdés nélkül egy NAGYON value tipp. 4-es oddson tehetünk pénzt egy Fradi-csatárra, ha pedig mégsem kezdene, visszakapjuk a tétünket. Igazi "must bet", ahogyan az angol is mondaná...

{"headTitle":"Ferencváros-Puskás Akadémia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-07-31 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Franck Boli gólt szerez (Szuper fokozó)","odds":"4","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3926113] 2022-07-31 20:30:00 Ferencváros - Puskás Akadémiax;
bet365