Sportfogadás

Ha magyar focira akarsz fogadni, ezt nagyon fontos tudnod!

 • varin

Akad egy fogadóiroda, amely kimagaslik a magyar focis kínálatában a többi közül, most pedig a bónusz is emelkedett!

A nemzetközi fogadóirodák közül évek óta az Unibeten kimagaslik a magyar focis kínálat. Ebben a szezonban is úgy sejtjük, itt lesz a legtöbb piac elérhető az NB I mérkőzéseire, illetve a hosszútávú piacokra. Tekintsük is át, mik azok a fogadási lehetőségek, amiket itt megkaphatsz, de sehol máshol nem!


>>> ☝️ Kihagyhatatlan ajánlat az Unibettől ☝️ <<<

>>> ✅ Fizess be 20 ezer forintot, és fogadj 50 ezerrel! Most két meccsjegyet is nyerhetsz a magyar-olaszra! ✅<<<


 

Hosszútávú piacok

 

 • Bajnoki cím (NB I / NB II): Amíg más irodánál 1.083-as szorzót kapott a Ferencvárosi elsősége, addig az Unibeten 1.20. Bármilyen alacsonynak tűnik ez a szorzó, még így is van benne érték. Mindemellett a másodosztályban is fogadhatunk nem csak a bajnokra, de a feljutó csapatokra is - meg is tettük itt.
   
 • Top3: Dobogós csapatokra is tehetünk pénzt, jelenleg az erősorrend így néz ki a buki szerint: Ferencváros - MOL Fehérvár - Puskás Akadémia.
   
 • Kieső csapatok: Kizárólag ennél az irodánál tehetünk pénzt arra, hogy melyik két csapat esik ki az OTP Bank Ligából. Erre vonatkozóan egy kifejezetten erős tippünk is van, amelyről itt találsz bővebb elemzést.
   
 • Gólkirály: Korábban ezen a piacon is ajánlottunk egy nagy oddsos ötletet, de önmagában is igencsak kuriózum, hogy a magyar gólkirályra fogadhatunk, holott a kisebb bajnokságok esetében ez valóban ritkaság.

 

Mérkőzés piacok

 

 • Gólszerzős fogadások: Talán mind közül az egyik kedvencünk a gólszerzős piacok az OTP Bank Liga meccseire. Bőségesen lehet értékes fogadásokat találni, így üdvözöljük az Unibet azon döntését, mely szerint a 2022/23-as szezonban is lesznek ilyen lehetőségek. Mindemellett duplázó, triplázó szorzók is akadnak.
   
 • Lapos fogadások: A magyar bajnokság talán az európai átlagnál valamivel keményebbnek számít, így előszeretettel fogadunk lapokra is. Külön üdvözlendő, hogy tehetünk pénzt arra, hogy lesz-e például kiállítás.
   
 • Szögletes piacok: Ez ugyan nem kuriózum, hiszen más bukinál is van ilyen piac, de fontos megemlíteni, hiszen sokan szeretnek a sarokrúgásokra voksolni.

 

És most csak azokat a piacokat soroltuk fel, amikről már tudomásunk is van. Az előző évben több speciális fogadás is kint volt, például a Paks által szerzett gólokra vagy Ádám Martin találataira vonatkozóan, így nem árt folyamatosan nyomon követni ezeket a piacokat.

 

Óriási kínálathoz óriási bónusz dukál!

 

Szinte felsorolni is nehéz, mennyi mindennel vár Téged új befizetőként augusztusban az Unibet. Ha még nem regisztráltál, ennél jobb alkalmad aligha lesz!

 

 

Ha tehát szeretsz magyar focira fogadni és a lehető legjobb kínálatból választanál, ne habozz, csatlakozz az Unibethez és húzd le a bónuszokat egytől egyig! Részletek itt.

unibet