Felkészülés

Ismét az utazás teszi erőssé ezt a tippet!

  • varin

A Real Madrid a kínos fiaskó után egy sima győzelembe nézhet bele az amerikai túráján.

Első győzelmére készül a felkészülés során a Real Madrid, amely ha nem is gigászi meglepetésre, de legalábbis a Blancók csalódottságára vereséget szenvedett a Barcelonától. Ezúttal a mexikói CF America ellen találkozik a BL címvédője, az érvünk pedig nagyon hasonló, mint amikor egy másik sztárcsapat egy másik közép-amerikai gárdával randevúzott.

3899235

A Guadalajarához hasonlóan ugyanis a CF America is nagyon sokat kénytelen utazni a felkészülési mérkőzések miatt. Bajnoki, felkészülési meccsek, bajnoki, felkészülési meccs, bajnoki - ilyen ritmusban követi egymást a mexikói csapat programja, amelynek már "eredménye" is volt, hiszen meglepetésre 2-1-es vereséget szenvedtek a Tijuana vendégeként.

A gárda 10 nap leforgása alatt kénytelen volt megtenni a Mexikóváros - Las Vegas - Houston - Tijuana - San Francisco körutat, amely körülbelül 7500 kilométernyi repülést jelent.

Ráadásul az America nem is kezdte éppen jól a bajnokságot, hiszen 4 forduló alatt csak 4 pontnál jár, igaz, a Manchester City és a Chelsea is csupán 2-1-re győzte le a Guillermo Ochoa nevével fémjelzett csapatot.

Ez a felkészülés nem csak a Real Madridnak hasznos, de a mexikói oldalon is több érkező volt, így Fernando Ortiz gárdájánál is még épül a csapat. Ami a spanyol csapatot illeti, a leendő aranylabdás Karim Benzema csupán a második félidőre száll majd be, így a kezdő tizenegyben Rodrygo, Hazard és Vinicius felel majd a gólokért, a középpálya pedig a Modric, Casemiro, Kroos hármasból épülhet fel.

Véleményünk szerint ezt a meccset azért illik simán hoznia a Realnak, nem csak a Barca elleni vereség után, de vélhetően egy extrán kizsigerelt, fáradt ellenfél lesz a túloldalon.

{"headTitle":"Real Madrid-CF America","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-07-27 04:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Real Madrid -1.75","odds":"1.95","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3899235] 2022-07-27 04:30:00 Real Madrid - CF Americax;