Sportfogadás

Ha elfogadsz egy tanácsot, csak így kombizol!

  • varin

Segítünk, hogy még többet nyerhess, ha esetleg kombizásra adod a fejed!

Lássuk be, bármennyire is a profi fogadók szent mondata, hogy "csak a single fogadások", még ők is szeretnek egy-egy jól irányzott kombival kevés pénzből sokat nyerni. Az esély persze minden eseménnyel csökken, viszont ennek ellenére is méltán népszerű a játékosok körében, így mi is időről időre foglalkozunk ezzel a szisztémával. Korábban már bővebben körüljártuk a kombifogadások művészetét, most pedig nyerni is segítünk benne.

Oldalunk egyik közkedvelt funkciójára hívnánk fel a figyelmet, amely a Tippkalkulátor nevet viseli. Elsősorban kombisok számára hasznos az ingyenes eszköz, amely 

megmutatja, hogy egy bizonyos kombit az oddsok alapján melyik fogadóirodánál érdemes megjátszani.

Példaként összeállítottuk a csütörtöki Konferencia Liga-játéknap három magyar csapatának győzelmét. 

A Tippkalkulátor megnézi, melyik fogadóirodánál kapható a legjobb eredő odds és még azt is kiszámolhatjuk vele, hogy bizonyos tét mellett mekkora a várható nyeremény.

De itt még nincs vége a funkcióknak, hiszen az "Esély" oszlop alá beírva egy számot azt is megtudhatjuk, az általunk gondolt esély alapján érdemes-e az adott tippet megjátszani vagy inkább vegyük ki a kombiból.

A Tippkalkulátor tehát minden kombizó fogadónak rendkívül hasznos segítség lehet, hiszen ne felejtsük el, a sportfogadás egyik legnagyobb hibáját akkor követed el, ha nem mindig a lehetőségek szerinti legjobb oddsot fogadod meg!