Szerencsejáték-ipar

Újabb világsztárt fogott a buki!

Rivaldo után egy másik brazil csillag, Ronaldo is a Betfair nagykövete lett.

Több különleges promóciójának (például a Bet Builder-pénzvisszafizetésnek) köszönhetően hazánkban is egyre nagyobb népszerűségre tesz szert a Betfair. Az angol bukméker nem kevés energiát és pénzt fordít hírnevének növelésére, így különböző fociligákat és dartsbajnokságokat is szponzorált az elmúlt években. A bukmékerrel olyan nagyágyúk dolgoztak együtt az elmúlt években, mint Rivaldo vagy Dimitar Berbatov, most pedig együttműködési megállapodást kötöttek a kétszeres világbajnok Ronaldóval is.

"Igazi megtiszteltetés, hogy nagykövetként csatlakozhattam a Betfairhez és ismételten ugyanazt a mezt viselhetem, amelyet Rivaldo. Biztos vagyok benne, hogy különösen a világbajnokság évében, ez egy kiváló és mindkét fél számára igen hasznos együttműködés lesz és alig várom, hogy nekikezdjek a munkának" - nyilatkozta Ronaldo.

A Brazíliában több kupát és bajnokságot szponzoráló irodánál elmondták, szeretnének még közelebb kerülni a brazil futballhoz és a szurkolókhoz, így különösen fontos volt nekik, hogy Rivaldo után egy másik csillagot is megnyerjenek maguknak.

 

Mivel vár téged is a Betfair?
 

 • 8000 forint befizetésre még 8000 forint bónusszal
   
 • magyar nyelvű felülettel és ügyfélszolgálattal
   
 • a piacon lévő legjobb fogadáskészítő-ajánlattal
   
 • állandó megemelt oddsokkal és különleges fogadásokkal
   
 • széles kaszinózási és játékgépes lehetőségekkel

 

betfair

 

SBC News