Felkészülés

Könnyed győzelmet arathat kedden a Fradi

  • varin

Változott a Fradi programja, ettől függetlenül az ausztriai edzőtáborban újabb győzelmet jegyezhetnek Wingóék.

Harmadik felkészülési mérkőzésére készül a Ferencváros, ezúttal a zöld-fehérek ellenfele a német másodosztályú Karlsruhe lesz az ausztriai edzőtáborban. Noha a program szerint a CSZKA Szófia kellett volna következzen a sorban, végül Hajnal Tamás egykori csapatával játszik a magyar bajnok. A 90 percet pedig sima favoritként várja a Fradi.

{"headTitle":"Ferencváros-Karlsruhe","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-06-28 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Ferencváros","odds":"1.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Döntetlen","odds":"3.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Karlsruhe","odds":"3.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Mindkét gárda a harmadik találkozójára készül a szomszédban, a Fradi eddig egy vereséget és egy győzelmet számlál, míg a Bundesliga 2-es rivális egy döntetlent és egy vereséget. Ugyanakkor nem árt leszögezni, hogy Csercseszov gárdája a Sepsi ellen igen tartalékosan, szinte csak magyarokat játszatva kapott ki 3-0-ra, míg a Ludogorec ellen már közel az alapcsapat kapott lehetőséget, amelynek meg is lett az eredménye. A zöldek jó játékkal, az ellenfelet beszorítva győzték le a bolgár sztárcsapatot 3-0-ra, amellyel alighanem az orosz mester is elégedett volt.

A Karlsruhe ezzel szemben az eggyel alacsonyabb ligában szereplő Wehen ellen 2-2-t játszott, míg a szintén harmadik ligás 1860 München 4-0-ra intézte el a tavaly 13. helyen záró badeni csapatot. A németek keretében egyébként sok ismert nevet nem találunk, legértékesebb játékosuk a 20 éves középpályás, Tim Breithaput, aki 2,8 millió eurós értékével a Fradiban is csak holtversenyben lenne dobogós.

Ha azzal számolunk, hogy akik a Ludo ellen nem kezdtek, azok most vélhetően az első perctől pályára léphetnek, akkor is olyan nevekkel találkozhatunk majd a Fradi kezdőjében, mint Bogdán, Wingo, Besic, Civic, Vécsei, Mercier, Marquinhos, Auzqui vagy Bassey, vagyis a minőség szinte garantált. Ráadásul azt sem mellékes, hogy a zöldek éppen a fordulást követően lőttek hármat, vagyis a cserék meghozták a változást.

Egy felkészülési meccs esetében mindig kérdéses, kiknek ad majd lehetőséget az orosz tréner, de az sem mellékes, hogy a Fradi egy hét múlva már BL-meccset játszik, míg a Karlsruhe először július közepén lép pályára a Bundesliga 2-ben.

1.70-es szorzóért bevállalható a Fradi sikere, mi pedig fűszerként bejátsszuk, hogy a félidőben vezetnek a zöldek, hátha most is Wingóék hozzák majd meg a lendületet. Szerényebb képességű csapattal játszanak Csercseszovék, amely ráadásul nincs is még kirobbanó formában, így papírformának tűnik a "hazai".

{"headTitle":"Ferencváros-Karlsruhe","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-06-28 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Félidő eredménye: Ferencváros","odds":"2.2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}