Nemzetközi foci

Két nulla pontos csapat összecsapásából is lehet profitálni

  • Cipolla

Bár egyik gárdának sincs esélye már továbbjutni a csoportból, az U20-as vb kvalifikációs esély kellő pikantériát ad a találkozónak.

Túl vagyunk a szlovákiai rendezésű U19-es Eb első két csoportkörén, az A-csoportban pedig a továbbjutás kérdése eldőlt, miután az olasz és a francia csapat 6-6 ponttal vezeti a tabellát. A szlovák-román páros viszont még pont nélkül áll az utolsó kör előtt. Miután a csoport harmadik helyezettjének esélye nyílik a 2023-as U20-as vb-re kvalifikálni, így egyáltalán nem mindegy, hogy ki jön ki jobban ebből a háromesélyes találkozóból.

3868864

A szlovák válogatott rendezői jogon van itt a tornán, míg a románoknak többek között a horvátokat sikerült maguk mögé utasítaniuk a selejtezők során. Az első két körben bár mindkét csapat két vereséggel zárt, a jobb gólaránya a román fiataloknak van, így egy iksszel is már elérik a hőn áhított céljukat, az 5. helyért való helyosztót. A franciák elleni 2-1-es vereségben bár a találkozó nagy részében a franciák domináltak, az utolsó tíz percben tudott kellemetlenségeket okozni a román válogatott, akik többek között egy lesgól mellett egy komoly helyzetig is jutottak a találkozó végén. Persze ettől függetlenül teljesen megérdemelt volt a franciák sikere, nem is lehetett kérdés ki a jobb csapat.

A szlovákok a hazai pálya előnyében bízhatnak, valamint, hogy az 5-0-ás fiaskóból azért sikerült felállniuk az olaszok ellen. A dél-európaiak a találkozó első negyedében kerültek kisebb nehézségbe, de ezután meg tudták törni a szlovákokat és átvették az irányítást a találkozón. A vereségtől függetlenül azért felállt a padlóról Albert Rusnak együttese az első találkozó után, valamint pénteken is bízhat a közönség támogatásában. Aligha volt elvárás, hogy a két legfőbb riválistól pontot raboljanak, vélhetően az utolsó találkozót próbálják ők is az utolsó erőtartalékaikat bevetni.

Mire fogadjunk?

Adott két nulla pontos csapat, akik ki-ki meccset játszanak, hogy utána megvívhassanak az U20-as vb utolsó kiadó európai helyéért. Ne feledjük, aki itt nyer, az a B-csoport harmadikjával mérkőzhet meg és az ottani győztes válthatja meg a jegyét Indonéziába. Miután mindkét csapatnak ez tűnt előzetesen is a reális célkitűzésnek, így egy adok-kapok találkozó is kisülhet belőle, miután a szlovákok a hazai közönséggel a hátuk mögött támadni fognak. Ezáltal jó ötletnek tűnik a mindkét csapat betalál opció, amire ugyan nem kapunk nagy oddsot, de az előjelek alapján könnyedén zöldülhet.

{"headTitle":"U19 Románia - U19 Szlovákia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-06-24 17:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat betalál","odds":"1.65","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}
bwin
[3868864] 2022-06-24 17:30:00 Romania U19 - Slovakia U19x;