Nemzetek Ligája

Magas oddsra pályázol? Íme pár meredek ötlet a keddi játéknapra!

Az utolsó nyári Nemzetek Ligája-körben több érdekes meccs is megbújik, közte a magyarokéval, lássunk pár vad fogadást.

A Nemzetek Ligájában már a harmadik idényt rendezik, a 2021/22-es kiadásnak az első etapja pedig kedden a végéhez érkezik. Az A Liga erőviszonyait tökéletesen mutatja, hogy egy válogatott sem áll 100 százalékos mutatóval és talán nem túlzás állítani, hogy a papírforma gyakrabban borul, mint más nemzetközi sorozatokban. A válogatottakra szerdától hosszú szünet vár, hiszen a megmérettetések csak szeptemberben folytatódnak, 21-én az elhalasztott Skócia-Ukrajnával, de ne rohanjunk ennyire előre, ugyanis vár ránk még 12 összecsapás.

Tudtad? Mind a 4 Ligát figyelembe véve eddig Erling Haaland jegyezte a legtöbb gólt, szám szerint 5-öt, míg az elit A Ligában 10 játékos is 2 találattal áll az élen.

 

Persze a keddi nap legérdekesebb eseménye számunka a Rossi-legénység angliai ütközete lesz. Mostanában ugyan nem ritka, de nagyon jól eső dolog, hogy a sajtó mellett az ellenfél tavaly Eb-ezüstérmet elérő trénere, Gareth Southate is elismerően nyilatkozott válogatottunkról. "Ebben a Nemzetek Ligája-szakaszban számos különböző célunk volt a csapattal, ezeknek a megvalósítása változatlanul zajlik, de természetesen a fő cél, hogy megnyerjük a kedd esti mérkőzést. Ez fantasztikus és izgalmas dolog, de a magyar válogatott nagyon jó csapat, más együttesek is szenvedtek ellene, ezért most sem lesz könnyű dolgunk. A játékosaim ugyanakkor nagyon motiváltak, napról napra azért edzenek, hogy még jobban tudjanak teljesíteni, reméljük, ez kedd este kifizetődik" - mondta Southgate.

Ebben az anyagban viszont nem csak Szoboszlaiék összecsapásáról lesz szó, - a Wolves stadionjában megrendezésre kerülő meccsel már több anyagban is foglalkoztunk - ugyanis az alábbi táblázatba a 22bet speciális Nemzetek Ligája piacáról hoztunk pár érdekes kombinált ötletet. Csemegézzetek belőle nyugodtan, ha pedig további hasonló fogadásokra pályáztok, mindenképp látogassatok el a 22bet oldalára.

{"headTitle":"Nemzetek Ligája 2021/22 - 4. forduló, keddi játéknap különleges fogadásai","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-06-14 20:45","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindegyik csapat 2.5 szöglet fölött mindegyik A Ligás meccsen","odds":"5.15","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Mindegyik csapat 2.5 kapuralövés fölött mindegyik A Ligás meccsen","odds":"8.20","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Összes gól (1.5) fölött mindegyik meccsen","odds":"12.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Lewandowski, Kane és Bale is gólt szerez","odds":"16.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Hollandia, Németország és Lengyelország 9.5 gólnál többet szerez összesen","odds":"18.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"17.5-nél több gól és 42.5-nél több szöglet az A Ligás meccseken","odds":"51.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Ben Davies, Willi Orban, Antonio Rudiger & Jan Bednarek mind kapnak lapot","odds":"85.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}

Próbáld ki a 22betet Te is!

  • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
     
  • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
     
  • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
     
  • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet