Konferencia Liga

29-szeres pénzt érne a totális Roma-dominancia az EKL-döntőn

megosztom

Nem mondanánk hatalmas favoritnak a Mourinho-legénységet, de azért az olaszoknak áll a sorozat első fináléja.

A szerdai nap hatalmas téttel bír minkét félnek, hiszen nem gyakran kerül egy csapat nemzetközi kupagyőzelem közelébe. Jose Mourinho ha diadalra vezeti fiait, akkor hosszú évek után visszateheti magát a térképre, hiszen az utóbbi szezonokban nem sok babér termett a legendás portugál szakembernek.

Ez lesz az 59 éves tréner ötödik nagy döntője, mérlege pedig elég komoly az UEFA sorozataiban, ugyanis eddig négy finálét győzelemmel zárt. "Sokat segít egy ilyen helyzetben, hogy elég tapasztalt vagyok, de amit most érzek, az ugyanaz, mint amikor húsz éve az első döntőmre készültem. A Feyenoord komoly csapat, nagy hagyományokkal. Nem hiszek a varázsitalokban és más babonákban, csak az elvégzett munka számít. Bármi is történik, ez egy pozitív szezon a számomra." - mondta Mou.

A Roma-Feyenoordot már több szempontból is körbejártuk, sőt játékkal is készültünk számotokra, most pedig közkedvelt partnerirodánk spéci piacára hívnánk fel a figyelmeteket. Érdemes szétnézni az egyik legnagyobb hagyományokkal rendelkező szigetországi buki, a Betfair "#OddsOnThat" opciói között, ahol megannyi érdekes fogadást találunk.

Tudtad? 29-szeres pénzt érne, ha a Roma úgy nyer, hogy a legtöbb szögletet lövi mindkét félidőben és a legtöbb kaput eltaláló lövést jegyzi mindkét félidőben.

A totális Roma-dominancia tehát busás pénzt hozna, de még ennél vadabb ötleteket is találhatunk a kínálatban. Ha a Roma 4+ kaput eltaláló lövést jegyez & 3+ szögletet végez el minden félidőben, akkor például 81-szeres megtérülést könyvelhetnénk el.

{"headTitle":"Roma-Feyenoord","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-05-25 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Roma nyer, Roma lövi a legtöbb szögletet mindkét félidőben és Roma hajtja végre a legtöbb kaput eltaláló lövést mindkét félidőben","odds":"29.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"455"}]}
[3846504] 2022-05-25 21:00:00 Roma - Feyenoordx;
betfair
megosztom