Nemzetközi foci

Hahó, Észtország! Rég jártunk nálad, hiányoztál!

  • varin
megosztom

Erős tippet vadásztunk a balti országból, ahol az éllovas Flora Tallinnt favorizáljuk egy kötelezőn.

Emlékeztek még azokra az ínséges időszakokra, amikor sorban jöttek egymás után a beharangozók a világ minden tájáról, mert a topligák a fertőzés miatt szüneteltek? Igazi Kánaánt jelentett olykor a fehérorosz foci, de elkalandoztunk az észtekhez, illetve talán még Burundiba is, itt ugyanis javában zajlottak a bajnokságok, dacára a kedvezőtlen helyzetnek. Nos, nem ígérjük, hogy a következő hetekben ismét tobzódunk majd az ilyen jellegű élvezetekben, de azért egy erős tipp kíséretében nézzünk rá, mi is a helyzet a Meistriliigában.

3825750

A bajnoki címet illetően szoros küzdelem vár ránk a két fővárosi csapat, a Flora és a Levadia között, noha a fór azért előbbinél van, hiszen egy meccsel kevesebbet játszott a tavalyi ezüstérmes. A forma viszont impozáns, ugyanis 13 bajnokiból 12-t megnyert a zöld-fehér gárda, egyedül a Paide hozott egy 0-0-t a fővárosban, ami nem kis bravúrnak számít.

Ezzel szemben a Trans Narva nagyjából azt hozza, amit megszokhattunk a Meistriliiga felépítésében a középcsapatoktól az elmúlt esztendőkben. Tisztes távolság az élbolytól, de kiesési problémái sem lehetnek a szezon végén. A 4-0-9-es mérleg mellé csupán -8-as gólkülönbség társul, ami teljesen elfogadható részeredmény.

A narvai együttes azonban nem sok eséllyel fogadja a Florát, ami a vendégekre kínált @1.20 körüli szorzó is remek bizonyíték. A két csapat utolsó 12 randevújából mindet megnyerte a Flora, a 12 esetből pedig 7-szer a HT/FT is jött.

Idén is nagyon szépen hozzák a zöldek a félidő/vége eredményeket, hiszen 13 meccsükből 11-szer jött a HT/FT, 1 esetben pedig a 0-0-s eredmény miatt visszakaptuk volna feltett tétünket.

Ez egyébként azt is jelenti, hogy mindössze egyszer volt hátrányban idén 45 percet követően a Flora, akkor a Nomme ellen kellett fordítani.

Nagyon-nagyon erős az idei Flora, az 1.72-es szorzó pedig korrekt tipp a HT/FT-re, főleg úgy, hogy a piaci átlag 1.63 körül van és a 0-0-s pénzvisszafizetés is ott van, mint menekülőút. A Narva zsinórban 7 vereségből érkezik, ötször pedig a félidőben is vezetett a rivális, így különösen izgalmas ez a piac.

{"headTitle":"Trans Narva-Flora Tallinn","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-05-25 18:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"HT/FT: Flora/Flora","odds":"1.72","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3825750] 2022-05-25 18:30:00 Trans Narva - Flora Tallinnx;
megosztom