Konferencia Liga

Ezt várjuk mi - tippek a Roma-Feyenoord döntőre

megosztom

A hollandok 20 év után, míg az olaszok először nyerhetnek komolyabb európai trófeát.

varin

Ki is lehetne az első olyan szakvezető, aki megnyeri a Bajnokok Ligáját, az Európa Ligát és a Konferencia Ligát, ha nem a nagy José?! A motiváció persze amúgy sem lehet kérdés egyik oldalon sem, hiszen európai kupadöntőről beszélünk, amely mindkét félnél az elmúlt évek legnagyobb sikerét jelentené.

Nálam viszont egyértelmű favoritja van a mérkőzésnek, ez pedig az olasz gárda, mondom ezt még úgy is, hogy azért az egész sorozatot nézve a meggyőzőbb talán a Feyenoord volt. Ne felejtsük el, a hollandok a selejtezőkből indultak, így elmondhatjuk, hogy 18 mérkőzést játszottak le, igen impozánsnak tűnő 12-5-1-es mérleggel, míg a Roma két vereséget is szenvedett, mindkettőt a norvég Bodö gárdájától. Az a statisztika viszont nem néz ki rosszul, hogy az egyenes kieséses szakaszban hat meccsen csupán négy gólt kaptak a Farkasok, pedig azért a Leicester City is ellenfél volt.

Legbölcsebb ötletnek egy fogadásszerkesztős opciót tartok, ahol arra fogadunk, hogy a Roma összeszed legalább 2 büntetőpontot (vagyis legalább 2 sárgát vagy 1 piros lapot), illetve a hollandok maximum egyszer találnak be. A bwinen ez az opció @ 2.10-ért fogadható, míg máshol 2-es alatt van a szorzó, így remek számon tehetjük meg ezt az erősnek tűnő duplát.

Tipp: Fogadásszerkesztő: Roma 19.5 büntetőpont felett + Feyenoord 1.5 gól alatt @ 2.10    

Tomihmv

Noha óriási lesz a tét, hiszen mégis csak egy európai trófeát nyerhetnek a csapatok, ettől függetlenül szerintem remek, akár közönségszórakoztató találkozó is benne van a pakliban.

A hollandokat alapból nem kell félteni, mindemellett az idei kiírásban több meccsük is adok-kapokba fulladt. Az olaszok az egyenes kieséses szakaszban visszább vettek ugyan a csoportkörhöz képest, de így sem kellett bennük csalódni. Továbbá a Feyenoordban nem lesz hiányzó, már Bijlow is visszatért, míg a Románál elvileg csak Mhitarján marad ki, vagyis mondhatni a teljes fegyverarzenáljukat be tudják vetni a mesterek.

Mindezek tükrében pedig szerintem minden esély megvan arra, hogy mind a két csapat betaláljon, így ezt a tippet küldöm csatába a fináléra.

Tipp: Mindkét csapat szerez gólt @ 1.73    

mr.blonde

Bár sokaknak az EKL nem sokat jelent, az biztos, hogy a két résztvevő együttesnek ez lesz az év legfontosabb találkozója. A favorit Mourinho Romája, amely jobb játékosokból áll, mint a Feyenoord és bizony kispadon is nagyobb a tapasztalat, mást ne mondjak, Mou eddig minden nemzetközi kupadöntőjét behúzta.

Nem hiszem, hogy szép meccs lesz, kemény csatára és főleg mezőnyjátékra számítok. Szerintem ha a Roma megszerzi a vezetést, akkor ráül az eredményre, vagy legalábbis megerősíti a védelmét és a hollandok előli területszerzés lesz a fő célja. Ebben jók az olaszok, Mourinho is nagymestere az ellenfél játékának elrontásában, szóval azt sem zárom ki, hogy 1-2 gólnál többet nem látunk ebben a fináléban.

Tipp: Gólok száma 2.5 alatt + Feyenoord gólok 1.5 alatt @ 2.05   


>>>REGISZTRÁLOK A BWINRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT <<<


gb1

José Mourinho lassan két évtizede robbant be a köztudatba, amikor a Portóval megnyerte az UEFA Kupát (Európa Liga) és a Bajnokok Ligáját is. Azóta persze újrázni is tudott más csapatokkal ezekben a kiírásokban, aztán kisebb csend következett, immár pedig az örök trófea-vadász a legújabb sorozatot, azaz a Konferencia Ligát nyerheti meg. A Roma a kezdetektől ott volt a favoritok között a kis csapatok által tarkított mezőnyben és szerintem végül be is tudja majd húzni a kupát.

Tipp: Roma nyeri a trófeát + 4 gól alatt @ 2.15    


Te mire fogadnál a Roma-Feyenoord döntőn?


[3846504] 2022-05-25 21:00:00 Roma - Feyenoordx;
megosztom