Konferencia Liga

Mourinho elmondta, szerinte mi kell a Roma sikeréhez

megosztom

Szerdán ötödik nemzetközi trófeáját nyerheti meg a Special One, aki még soha nem veszített el kupadöntőt csapataival.

Szerda este 21 órától Tiranában rendezik az első Konferencia Liga-döntőt, ahol az AS Roma és a Feyenoord csap össze egymással. A harmadik számú európai kupasorozat esélyese az olasz együttes, amely története során még egyébként soha nem nyert rangos nemzetközi trófeát ('61-ből van egy VVK-ja), viszont most van egy aduász a kezükben, akit úgy hívnak, hogy José Mourinho.

José Mourinho az első szakember, aki négy különböző klubbal is európai kupadöntőbe jutott, a Portóval játszhatott UEFA Kupa- (2003) és BL-döntőt (2004), az Interrel BL- (2010), a Manchester Uniteddel pedig EL-fináléban szerepelt (2017) -  ami közös ezekben, hogy mindegyiket meg is nyerte!

 

Mourinhót tehát nyugodtan nevezhetjük a nemzetközi kupadöntők specialistájának, a portugál pedig jó esélyekkel indul harcba az ötödik serlegéért is, hiszen a fogadóirodák esélylatolgatása alapján a Roma a favoritja az EKL döntőjének.

3846504

"Lépésről lépésre haladtunk, és meghatároztuk, hogy olyan messzire szeretnék eljutni ebben a sorozatban, amennyire csak lehetséges. A Konferencia Liga a mi Bajnokok Ligájánk. Ezen a szinten vagyunk, ebben a sorozatban kell helytállnunk. A klub már régóta nem ért el ilyen szintű mérkőzést, mint ez a mostani" - fogalmazott Mourinho, aki hozzátette, nem szabad csapatának rágörcsölnie a győzelemre.

El kell felejtenünk, hogy ez lehet az első UEFA nemzetközi kupája a klubnak.

Számomra ennek a meccsnek olyannak kell lennie, mint egy egyszerű párharcnak, amely nyomást, feszültséget és felelősséget hordoz magával. Arra kell gondolnunk, hogy milyen az ellenfél és mit tudunk tenni a sikerért. A Roma történelmét el kell felejteni. De persze csodálatos lenne megnyerni a trófeát a városnak és a klubnak" - zárta gondolatait a portugál.

A Roma számára idáig nem volt túl rögös az út az EKL-ben. A csoportfázisban megnyerte a maga négyesét, majd tavasszal az egyenes kiesés szakaszban a holland Vitesse-t, a norvég Bodőt és az angol Leicester Cityt ejtette ki.

Topligás csapatként természetesen a szerdai meccsnek is a Roma az esélyese, de hogy sikerül e Mourinhónak a történelmi győzelem, az csak szerda este dől el. Mindenesetre az olaszok rendes játékidőben aratott győzelmére 2,30-as szorzón tudunk fogadásokat kötni.

{"headTitle":"Roma - Feyenoord ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-05-25 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Roma nyer ","odds":"2.3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Roma nyer tizenegyesekkel ","odds":"10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Roma nyer a hosszabbításban ","odds":"11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

>>>REGISZTRÁLOK A BWINRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT <<<

[3846504] 2022-05-25 21:00:00 Roma - Feyenoordx;
megosztom