Bundesliga 2

Ezt érezzük játszható tippnek a keddi nap TV-s csúcsmeccsén

 • gb1

A Dresden-Lauternen két, szebb napokat látott együttes vívja a sorsdöntő osztályozót, amely 0-0-ról folytatódik.

Egyre kevesebb a topfoci, hiszen a 2021/22-es szezon szinte mindenhol véget ért, de pár érdekes osztályozó találkozó maradt még. Hétfőn például a Hertha parádés módon megfordította a Hamburg elleni párharcot, így biztosította a következő idényre is Bundesliga-helyét, a hét második napján pedig két, szebb napokat látott együttes méri össze tudását a Rudolf-Harbig-Stadionban.

A Dynamo Dresden azért száll harcba, hogy a másodosztályban maradjon, a Lautern pedig a feljutásra pályázik a harmadik vonalból, az oddsok alapján pedig még bármi is kisülhet ebből az összecsapásból. Az első 90 perc egy végletekig kiélezett 0-0-t hozott, amin mindössze három kaput eltaláló lövés volt, éppen ezért elég meglepő lenne, ha a visszavágón szakadna ki a gólzsák. Körömrágós izgalmakra van kilátás.

3873304

Csapathírek

 

A Dresden végig bukdácsolta a másodosztályt és december óta nem nyert (!) bajnokit, mégsem volt igazán veszélyben, legalábbis az osztályozós helye már körökkel korábban be volt biztosítva. Ez többek között annak köszönhető, hogy halomra hozta a döntetleneket, az utóbbi 6/5 meccse ilyen eredménnyel zárult és érdekes módon a negatív széria ellenére a Rudolf-Harbig-Stadionban "csak" 17/7 Bundesliga 2-es összecsapást veszített el. A Lautern elleni is jó emlékei lehetnek az együttesnek, hiszen az utóbbi 4/3 H2H meccset győzelemmel zárta - a 2020/21-es idényben oda-vissza verve ellenfelét a harmadosztályban.

A Lautern szezonja sem volt zökkenőmentes és bosszankodhatnak a csapat szimpatizánsai, ugyanis csak egy ponttal maradtak le az automatikus feljutásról. Pont a legfontosabb pillanatban rogyott meg az együttes, ugyanis a szezont három verséggel zárta, elbánt vele a Wehen, a Dortmund 2 és a Viktoria Köln is.

A vendégmérlegük sem túl biztató, hiszen 18/7 összecsapást nyertek csak meg az úton, edzőt is váltottak május elején, így az osztályozónak már Dirk Schusterrel az élen vágtak neki. Bánhatják, hogy nem sikerült előnyt szerezni a telt házas, 47 ezres hazai közönség előtt, ahol több hosszabb periódusban is uralták a meccset, ám nagyrészt a vakvilágba rúgták a bőrt, ugyanis 14/2 lövésük találta el az ellenfél kapuját.


Várható kezdő

Dynamo Dresden:
Broll; Lowe, Knipping, Sollbauer; Diawusie, Stark, Akoto, Giorbelidze; Weihrauch; Daferner, Konigsdorffer

Kaiserslautern:
Raab; Zimmer, Kraus, Tomiak, Zuck; Ritter, Niehues; Redondo, Wunderlich, Hanslik; Boyd


Mire érdemes fogadni?
 

Ami nagyon adja magát ezen a meccsen az az újabb under, hiszen már ez első meccs is kifejezetten óvatos focit hozott, itt pedig már annyi tér sincs a hibázásra. Még egy újabb gól nélküli döntetlen sem kizárt, de a remek atmoszféra és a - Transfermakt alapján - kétszer erősebb hazai keret szerintünk megtörheti a hosszúra nyúló negatív szériát. Mindezek alapján egy óvatos, fogadáskészítős tippet raktunk össze, bátrabbak pedig ezt akár az under 2 góllal is harcba küldhetik.

A mérkőzést 20 óra 30 perctől az Aréna 4 közvetít.

{"headTitle":"Dynamo Dresden-Kaiserslautern","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-05-24 20:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Dresden vagy döntetlen + 3 gól alatt","odds":"1.68","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3873304] 2022-05-24 20:30:00 Dynamo Dresden - Kaiserslauternx;

Fogadj a Bundesliga 2-re és használd fel a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet! 

 • Lépj fel a bet365 oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül. Használd a H3WIN bónuszkódot
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak.
   
 • Igényeld az ajánlatot a befizetés végrehajtását követően a 'Számlám/Ajánlataim' menüpont alatt.
   
 • Helyezz el egy fogadást bármilyen sporteseményre.
   
 • Amint kiértékelik az első fogadásodat, a fogadási kreditjeid aktiválódnak.
   
 • A fogadási kreditek készpénzben nem vehetők fel, de az abból származó nyeremények igen.

 

Kérem a 15.000 HUF értékű fogadási kreditet

bet365