NB II

Muszáj, hogy ez legyen a legjobb tipp Pintérék élet-halál meccsére!

  • varin

Nem lepődnénk meg, ha az őszihez hasonlóan fordulatos és gólgazdag meccset látnánk.

Vasárnap zárul az NB II-es futballszezon, eldől, hogy a Budaörs mellett melyik két csapat búcsúzik a másodosztálytól. Az esélyesek között találjuk a Szolnokot, a Csákvárt, a Békéscsabát és a III. Kerületet - utóbbi kettő pedig éppen egymás ellen randevúzik a Viharsarokban, melyet az M4 Sport is élőben közvetít. Lássuk, mi lehet a legjobb tipp Pintér Attiláék meccsére.

3631940

Mint arról korábban beszámoltunk, a helyzet csak a Csaba számára egyértelmű. Ha nyernek a Schindler Szabolcsot váltó Brlázs Gábor tanítványai, mindenképpen bennmaradnak. A Kerület számára vagy a Szolnok pontvesztése vagy a Csákvár veresége kellene a boldoguláshoz, míg döntetlennél folytatódhatna a matek.

És talán ez is magyarázza tippünket, amelyet a cikk alján találtok. Habár mindkét fél számára csak a győzelem jelenthet kiutat a csávából, nem hisszük, hogy óriási adok-kapok lesz a meccs nyitó félidejében. A III. Kerület támadójátéka azért nem túl acélos, míg a Csabánál játszhatnak kivárásra, hiszen minél közelebb vagyunk a mérkőzés végéhez, a fővárosiaknak annál égetőbb kérdés, hogy gólt szerezzenek. Mindemellett, ha a Szolnok nem szerzi meg a vezetést, netán még hátrányba is kerül, a lilák nem biztos, hogy kockáztatják az 1 pontot.

Azonban azt rettenetesen nehéz elképzelni, hogy olyan második félidőt lássunk, ahol ne lenne ténylegesen élet-halál tét legalább az egyik, de akár mindkét csapat számára is. Ugyan a fővárosban az első félidő sikerült igazán látványosra, itt most fordulhat a kocka és a mérkőzés vége felé mindkét oldalon jelentősen kinyílhatnak a védelmek.

Valószínűleg ezzel a meccsel élőben remekül lehet majd keresni, de ez a pre tipp igencsak izmos ötletnek tűnik már most is.

{"headTitle":"Békéscsaba-III. Kerület","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-05-22 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2. félidő 1.5 gól felett","odds":"2","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3631940] 2022-05-22 18:00:00 Békéscsaba - III Keruleti TVEx;