Promóció

Fogadj az EL-re, hogy ingyen fogadhass a BL-re!

megosztom

Ezt az ajánlatot nem érdemes kihagyni, ha amúgy is fogadnál a Bajnokok Ligája döntőjére.

Egymást érik a finálék egész májusban, amelyet mi is egy különleges játékkal ünneplünk meg. Emellett nyugodtan felkészülhetünk a fogadóirodák hatalmas hajrájára, amelynek keretein belül számtalan bónuszt és ingyenes fogadási lehetőséget zsebelhetünk be. Az Unibet kezdésnek az Európa Ligát és a Bajnokok Ligáját kötötte össze egy ingyenes fogadási opción keresztül.

 

  • Köss egy előzetes vagy élő fogadást az Eintracht Frankfurt - Rangers FC Európa Liga döntőre.
  • A minimum tét 3000 Ft.
  • A minimum odds 1.40.
  • Miután a fogadás rendezett státuszba került, jóváírnak neked egy 3000 Ft értékű ingyenes fogadást.
  • Az ingyenes fogadásodat felhasználhatod a május 28-án sorra kerülő Liverpool - Real Madrid BL-döntőre.

 

"Tuti" és "őrült" verzió a bónusz kiváltására

Ahhoz, hogy jogosulttá válj az ingyenes fogadásra, szükséges tehát egy 3000 forintos, legalább 1.40-es fogadás. Mi ajánlunk egy olyan opciót, amely nehézkesen bukhat el és egy olyat is, amellyel rögtön nagyot lehet nyerni.

{"headTitle":"Eintracht Frankfurt-Glasgow Rangers","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-05-18 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadásépítő: Frankfurt +2 (ehc) + 7.5 szöglet felett + 0.5 gól felett","odds":"1.45","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Fogadásépítő: Döntetlen + 3,5 gól felett","odds":"11","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
unibet
megosztom