Sportfogadás

Így tárazhatsz be ingyenes fogadásokat a hétvégi őrületre

megosztom

Ha keddtől csütörtökig a bwinen fogadsz, 3000 forintonként 600 forint ingyenes fogadást írnak jóvá a számládon.

Keddtől csütörtök éjfélig él a Bwin promóciója, amelynek keretén belül 3000 forintos tétenként az iroda 600 forintos ingyenes fogadási lehetőségeket ír jóvá a játékosok számláin, amelyet aztán a következő három napban bármilyen labdarúgó mérkőzésre fel lehet használni.

Amit tudni kell az akcióról

 • A promócióra fel kell iratkozni, ami mindössze egy gombnyomás a 'Csatlakozom' gombra
   
 • Egyszerű, játék közbeni futballfogadások számítanak.
   
 • Minimális szorzó: 1,50
   
 • A promóciós időszak alatt minden 3 000 Ft megjátszása után az ügyfél 600 Ft értékű Ingyenes Fogadást kaphat, összesen legfeljebb 5 ilyen Ingyenes Fogadást (az Ingyenes Fogadások összértéke: 3000 Ft).
   
 • További részvételi feltételek a bwin oldalán

>>>REGISZTRÁLOK A BWINRE ÉS KÉREM A 20.000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT <<<


Jön az évad utolsó pár napja

A mostani akció azért is jó lehetőség, mert ezen a héten gyakorlatilag befejeződik a 2021/22-es klubszezon. A hét közepén az angol Premier League-ben többek között Southampton-Liverpool és Chelsea-Leicester City rangadókat is rendeznek, a németeknél Hamburg-Hertha osztályozót figyelhetünk és persze ott van a hét meccse is, a szerda esti Európa Liga döntő.

Bőven van tehát mire lőni a héten, az így megszerezhető 600 forintos ingyenes fogadásokat pedig aztán felhasználhatjuk a hétvégén is, ahol a francia, az olasz és a spanyol bajnokságban is még komoly izgalmak várhatóak.

megosztom