NBA

Többek között 11-szeres szorzóval szemezgetünk Amerikában

megosztom

Négy csapat maradt talpon az NBA-ben, de ki lesz a végső győztes? Íme a friss oddsok és információk.

Magyar idő szerint hétfő hajnalra összeállt a két konferencia-döntő, keleten Heat-Boston, nyugaton pedig Warriors-Mavericks párharcot rendeznek. Már ide bejutni is hatalmas teljesítmény - a csapatok közül a Bostonnak jött össze ez a legtöbbször, történelme során 21 alkalommal, a Miami és a Golden State 9-9-cel áll, míg a Dallas 5-tel. A rekordot amúgy a Lakers tartja 23-mal.

A Boston az utóbbi 6/4 évben ott volt a konferencia-döntőben és 17 bajnoki elsőségével az első a ranglistán!

Az elődöntők közül a Celtics és a Mavs is csak a 7. meccsen tudta bebiztosítani a továbbjutást, nem is akárhogyan. Vasárnap a Luka Doncic által vezérelt Dallas sikere szólt nagyobbat - a 123-90-re megnyert meccsen a szlovén sztár egymaga annyi pontot szórt az első félidőben, mint az egész, favoritnak kikiáltott Phoenix. Ez volt a liga történelmének 2. legnagyobb arányú idegenbeli playoff-sikere a 7. meccsek tekintetében, de az is sokkoló, hogy Shaq és Kobe óta (2002) nem dobott egy páros sem 30-30+ pontot, most pedig Doncic és Dinwiddie megcsinálta ezt a bravúrt.

A Warriors és a Heat egy kicsivel több időt kapott a regenerációra, hiszen mindkettő 4-2-re diadalmaskodott az elődöntőben, így egy fokkal kipihentebben érkezhet a párharca. Érdekesség, hogy a Dubs 2007 óta nem találkozott a Mavsszel a rájátszásban, az idei alapszakaszban lejátszott meccsükből pedig 4/3-at Doncicék nyertek meg.

Ettől függetlenül a végső győzelemre továbbra is a GSW a favorit, jelenleg már csak alig fizetnek rá többet 2-szeresnél.

A Dallast viszont eléggé leírják, ahogy tették mondjuk a Suns ellen is - márpedig ha Jason Kidd és fiai emelnék magasba a trófeát, 7,50-szeres pénzt nyerhetnénk. A Heat-Celtics-en utóbbi az esélyesebb a nagydöntőre, ezt mi is így látjuk, a Miami végső sikere amúgy 5.25, a Bostoné pedig 3.20-as oddson pakolható.

Kattints a képre és csatlakozz a nyerők táborához!

Elnézve az eddigieket, nem tűnik olyan őrültségnek az underdog Dallasszal tartani. Doncic rendre teher alatt nyújtja a legjobbját, az őt körülvevő role playerek pedig szépen felnőttek a feladathoz. Kidd remekül összerakta a csapatot, összeszedte a védekezést is, így ha nem is nagy téttel, de érdemes lehet rápróbálni az alábbi Mavs-ötletekre. A bwinen fogadhatunk előre a döntő-MVP-re is, ahogyan az esetleges párosítások is helyet kapnak a kínálatban - ha a Mavs a Bostont legyőzve hódítaná el a Larry O'Brien-trófeát, akkor 11-szeres pénz ütné a markunkat.

{"headTitle":"NBA fogadások","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-05-16 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Végső győztes - Mavericks","odds":"7.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"NBA Finals MVP - Luka Doncic","odds":"8.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"},{"eventTitle":"Dallas legyőzi a Bostont a döntőben","odds":"11.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"145"}]}

Regisztrálj a Bwinre és markold fel a 20.000 HUF értékű üdvözlő bónuszt 

 

  • Lépj fel a Bwin oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a linken keresztül 
     
  • Fizess be akkora összeget, amelyet megengedhetsz magadnak 
     
  • A maximum 20.000 HUF értékű üdvözlő bónusz automatikusan jóváíródik a számládon 
     
  • A bónusz és az abból származó nyeremény csak a bónusz megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel 


Kérem a 20.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

megosztom