Bundesliga

Őrült, de logikus kombikat építettünk a Hertha élet-halál meccsére

  • varin

Ha most nem szakad ki a gólzsák Dortmundban, akkor soha. Lebeszélt gálameccs, szép búcsúval?

A Bayern München a Stuttgartnak tett, a Dortmund a Herthának tehet óriási szívességet a Bundesliga hajrájában. Ha ugyanis pontot szerez szombaton Felix Magath csapata a Signal Iduna Parkban, biztos bennmaradó, miközben a BvB számára már semmi tét.

3624709

Papíron egy látványos gálameccset ígér ez a 90 perc. A Dortmund egy felejthető idény után búcsúzik közönségétől, míg a Hertha abban a reményben utazik, hogy nem kell osztályoznia a Bundesliga II harmadik helyezettjével. Egy döntetlennel mindenki boldog lehetne.

Ráadásul szinte biztos, hogy ez lesz Erling Haaland utolsó mérkőzése, akivel mindenben megegyezett a Manchester City, a búcsú pedig bár keserédes lehet, azért Haaland még utoljára mosolyra fakaszthatja a darázsmezes híveket.

Nem ettől a meccstől érdemes tehát az unalmat és a taktikai focit várni, de a Dortmund idei meccsei amúgy is nélkülöznek minden alibifocit.

A Dortmund 16 hazai mérkőzésén összesen 77 gól esett, vagyis a Signal Iduna Parkba kilátogatók meccsenként átlagosan 4,8 találatot láthattak.

A fenti tényekre alapozva építettünk különböző kombikat a Bet Builder segítségével. Nálunk ez egy 3-3-as mérkőzés, ahol Haaland is legalább egy duplával köszön el Németországtól. Így pedig bár nem nyer a Dortmund, a darázs is jóllakik és az Öreg Hölgy is megmarad...

{"headTitle":"Borussia Dortmund-Hertha","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-05-14 15:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Bet Builder: Döntetlen + 3 gól felett + Haaland gólt szerez","odds":"12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Bet Builder: Döntetlen + 3 gól felett + Haaland legalább 2 gólt szerez","odds":"26","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Bet Builder: Döntetlen + 5 gól felett + Haaland legalább 3 gólt szerez","odds":"111","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3624709] 2022-05-14 15:30:00 Borussia Dortmund - Hertha Berlinx;