Bundesliga

Most már tényleg nem hibázhat a Lipcse, íme tippünk

  • gb1

Nemhogy blama nem fér bele, egyenesen győzelmi kényszerben van a Lipcse, amely az Augsburgot fogadja.

A német élvonal utolsó előtti fordulóján a magyar válogatottakkal tűzdelt RB Leipzig a kiesés elől menekülő Augsburgot fogadja. A bukik szerint tükörsima hazai siker van kilátásban, a gond csak az, hogy a Bikák elkezdtek bukdácsolni az utóbbi hetekben, lássuk hát, mit hozhat ez a csörte.

3624699

Csapathírek

Amiről már több cikkben is beszéltünk, a Lipcse szezonja hiába alakult kiválóan tavasszal, ha a véghajrában elbukják a meccseket, ez mit sem ér majd. Az EL-elődöntő visszavágója előtt 1.70 körül fizettek a bukik arra, hogy Gulácsiék elhódítják a trófeát, aztán a Rangers otthonában sikerült elpocsékolni az 1-0-s előnyt és kizúgtak. Pedig ez lett volna a csapat történelmének első komoly nemzetközi döntője, de erre sajnos még várni kell, ki tudja mennyit.

A bajnokságban is rezeg a léc, hiszen szinte az utóbbi időben rendszeresen a top 4-ben voltak, ám az utóbbi két fordulóban elszenvedett két vereség miatt kicsúsztak onnét. Szerencséjükre a Freiburg is bukta a szombati bajnokiját, így ha legyőzik az Augsburgot, újfent BL-indulást érő helyre kerülnek. Egy esetleges vereség viszont hihetetlen izgalmakat hozhatna az utolsó fordulóra, ugyanis már az Union Berlin és a Köln is ott liheg a Bikák nyakában.

Tudtad? A Lipcse idei 10 hazai győzelméből 9 alkalommal több, mint 2.5 gól született!

Az Augsburg az idény során lejátszott 16 idegenbeli meccséből mindössze 3 alkalommal hozta el a 3 pontot, 35 pontjából 22-t hazai közönség előtt gyűjtött. Az utolsó 6 megszerezhető pontból 1-et kéne gyűjtenie a biztos bennmaradáshoz, de persze a többi eredmény függvénye is ez, könnyen lehet, hogy az ellenfelek segítségének köszönhetően 2 zakóval is bennmaradnak.

[3624699] 2022-05-08 19:30:00 RB Leipzig - Augsburgx
Tudtad? Az Augsburg 12 alkalommal kapott gólt az első 15 percben - ez ligarekordnak számít!

Mire fogadjunk

Az Augsburg 9 elbukott idegenbeli meccséből 7 alkalommal overes eredmény született és 4 alkalommal legalább 2-vel kapott ki. A minőségbeli különbség és az, hogy a Lipcse győzelmi kényszerben van azt sugallja, hogy Szoboszlaiék végre újra megrázhatják magukat és akár több góllal is jobbak lehetnek.

A háromesélyes oddsok viszont egyáltalán nem szimpatikusak, hiszen már kevesebb, mint 1.30-at ad a Lipcse győzelme, de amúgy sem volt szerencsénk a csapattal az utóbbi hetekben. Erre a találkozóra így egy elég meleg, ám némi értékkel mindenképp bíró tippet néztünk ki, amely a fogadás fokozó miatt 13-szoros odds helyett 17-szeres pénzt fizet.

{"headTitle":"RB Leipzig-Augsburg","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Fogadás fokozó - RB Leipzig nyer + Nkunku lövi az első gólt + mindkét csapat szerez gólt","odds":"17.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3624699] 2022-05-08 19:30:00 RB Leipzig - Augsburgx;

5 érv a Bet365 mellett

  • A legnagyobb fogadási kínálattal rendelkezik mind a mérkőzés előtti, mind az élő piacon
  • Olyan speciális ajánlataik és bónuszaik vannak, ami sehol máshol (például korai kifizetés, kombi bónusz, satöbbi)
  • Akár 15 ezer forint kezdő fogadási kredit bónusz is elérhető az új játékosoknak
  • A fogadóirodák közül a legkifejlettebb a cashout-, illetve a Bet Builder-rendszere is
  • Évről évre a legnépszerűbb irodának választják mind olvasóink, mind a szakma rendkívül sok elismerésben részesíti


Regisztrálok a Bet365-re!