Bajnokok Ligája

Ismét megvadul Madridban a Manchester City?

A képlet ugyanaz: a Citynek tartania kell az egygólos fórját Madridban. Jöhetnek a lapok?

Mivel Danny Makkelie kapta a Villarreal-Liverpool elődöntőt, Daniele Orsato pedig a Real Madrid-Manchester Cityt, a szakma biztosra veszi, hogy így a párizsi finálét egy francia spori, Clément Turpin vezeti majd. Ennyire azért még ne szaladjunk persze előre, hiszen a Liverpool ellenfélre vár, ha pedig ugyanolyan 90 percet látunk Madridban, mint Manchesterben, nem lesz okunk panaszkodni.

3846448

A 4-3-as mérkőzésen inkább a futballé volt a főszerep, mintsem a keménykedésé, hiszen Kovács István spori 16 faultra 2 sárgát mutatott csak fel - plusz egyet Pep Guardiolának. De ha visszaemlékszünk a Manchester City-Atlético Madridra, ott sem volt igazán feszült az odavágó, habár a végére Kovács odatett 5 sárgát, a hajrában volt inkább keménykedés, a 21 szabálytalanság nem mondható extrém soknak.

Márpedig a szerdai visszavágóra remek játékvezetőt küldött az UEFA Orsato személyében, az olasz veterán igazi keménykezű sporttárs. A 46 éves sípmester a legalább hét meccset fújók közül a Serie A-ban is vezeti a ranglistát és a nemzetközi kupában dirigált 6 találkozóján is odatett 39 figyelmeztetést - közte a PSG-Real Madrid meccsen felmutatott 8 sárgával.

Mit mondanak a line-ok?

Nos, a határok sajnos hamar szétestek. Teljesen faramuci módon 4.0-s határon nyitott, @1.80-as szorzóval, amely néhány másodpercig volt életképes. A fogadók a 4.5-es határban is bőven láttak value-t, így mostanra a line 5.0 és az over is csak 1.75-öt fizet. Ott viszont nagy hiba lenne értéket keresni, ahol nincs, így az overtipp nem tűnik jó befektetésnek, az megmaradt a logibetes előfizetőknek, akik még értékkel tudtak fogadni erre.

Talán inkább a City-hendi felé érdemes kacsintgatni. Ugyan az angol együttes nem egy durva csapat, a Real Madrid sem az, így nem lenne meglepő, ha az elvileg támadókényszerben játszó fél, vagyis a Real birtokolná többet a labdát, ez pedig a City-játékosoknak jelenthet 1-2 taktikai faultot.

Abban ugyan nem vagyunk biztosak, hogy Guardiola ismét mer olyan óvatos futballt játszatni Madridban, mint tette egy hónapja, viszont ez a tipp csak akkor bukna, ha a spanyolok szednének be több lapot, ez pedig nem tűnik rossz befektetésnek 2 feletti szorzón.

{"headTitle":"Real Madrid-Manchester City","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-05-04 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Manchester City +0.0 lap","odds":"2.05","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3846448] 2022-05-04 21:00:00 Real Madrid - Manchester Cityx;