Serie A

Hihetetlen utolsó fordulók következnek - oddsok a bajnokra és a kiesőkre

  • varin

Velőtrázó izgalmak várnak ránk a tabella mindkét végében az olasz élvonalban. Lássuk az oddsokat!

Nem akármilyen izgalmakkal teli a Serie A végjátéka, az utolsó fordulókhoz közeledve pedig reálisan egyik csapat kiesése sem biztos, miként az sem, Milánó melyik felébe kerül a Scudetto. A parádés idény szorzói néhány helyen talán tartogathatnak is értéket.

{"headTitle":"Melyik csapat nyeri a bajnoki címet?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-04-30 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"AC Milan","odds":"1.83","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Inter","odds":"1.9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Milánó vörös-fekete részén alighanem szobrot emeltetnének az Inter román kapusának, Radunak. A Handanovicot pótló hálóőr ugyanis hihetetlen bakival tartotta az első helyen a Milant az Inter szerdai, még januárról elhalasztott mérkőzésén, amelyet így a Bologna 2-1-re meg tudott nyerni. A győzelem nem csak amiatt ért rendkívül sokat, mert Stefano Pioli gárdája maradt a 1. helyen, de Ibráék abban a tudatban játszhatják le hátralévő meccseiket, hogy 10 pont is elég az aranyéremhez, hiszen az egymás elleni mérlegük jobb, mint az Interé.

Ennek szellemében kicsit meglepő lehet a közel egyenlő odds, amely persze annak is betudható, hogy valamelyest az Inter sorsolása könnyebb, hiszen az éllovas a 7., 8., 9. és 10. csapattal játszik, míg a címvédő a 12., a 14., a 17. és a 16. helyen álló gárdával.

A két bajnokesélyes hátralévő sorsolása
Forduló Milan Inter
35. Fiorentina @Udinese
36. @Verona Empoli
37. Atalanta @Cagliari
38. @Sassuolo Sampdoria

Noha egy Fiorentina vagy egy Atalanta nevezhető nehéz ellenfélnek, mindkét fél pocsék formában van, ráadásul a San Siróban bizonyosan pokoli hangulat fogadja majd a riválisokat, míg mondjuk a Verona és a Sassuolo számára már semmi tétje nem lesz a 90 percnek. Ennek szellemében nálunk a Milan győzelmében van inkább az érték.

Nemkülönben parázs csata várható a 18-20. hely elkerüléséért, bár ahogyan az az oddsokból is látszik, itt azért erőteljes kandidáltak vannak. A legizgalmasabb faktort a Salernitana hirtelen feltámadása adja, Ribéryéket már mindenki leírta, ám zsinórban három győzelmével jelezte az újonc, hogy csodára készül. Nem is mondhatni rossznak a csapat sorsolását, hiszen öt mérkőzésükből kettő is közvetlen rivális ellen esedékes, és igazán underdognak csak Bergamóban számítanak.

{"headTitle":"Melyik csapat esik ki?","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-04-30 15:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Venezia","odds":"1.06","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Genoa","odds":"1.12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Salernitana","odds":"1.28","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Cagliari","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Sampdoria","odds":"8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Kieshet viszont a Genoa, méghozzá a kegyelemdöfést éppen a városi rivális Sampdoria adhatja meg Rudolf Gergely egykori csapatának hétvégén. Ha ugyanis a Genoa vereséget szenved "idegenben", míg a Cagliari hozza a kötelezőt a Veronával szemben, akkor bizony nehezen lesz már menthető Alexander Blessin gárdája.

Az tehát biztosnak tűnik, hogy az utolsó fordulók nem telnek majd unalmasan, így mi is kiemelt figyelemmel követjük majd a Serie A legfontosabb történéseit.

356721