Bajnokok Ligája

Ez lenne a legbiztonságosabb lapos tipp a Pool-Villarrealra?

  • varin

Két nagyon sportszerű csapat és egy underes bíró találkozásánál a hendi lehet a legjobb tipp.

Liverpool-Villarreal elődöntőt rendeznek szerda este az Anfield Roadon, amely a lapos piacok szempontjából lényegesen unalmasabb 90 percnek ígérkezik előzetesen, mint a Manchester City-Real Madrid. Mindkét szerdai szereplő rendkívül kevés lappal hozta le eddig a BL-szezont, így a lengyel Szymon Marciniaktól sem várhatunk sok szereplést.

3846449

A Sárga Tengeralattjáró 20 sárga és 1 piros lapja 10 meccsen noha nem extrém kevés, a legdurvább talán az, hogy a spanyolok a négy egyenes kieséses meccsüket (Bayern és Juventus) összesen 4(!) sárgával hozták le. Persze Unai Emery csapatára hazai környezetben sem jellemző a durvulás, hiszen a Real Sociedad és a Real Madrid után a legkevesebb figyelmeztetést gyűjtötték a La Ligában, átlagosan mindössze 2.15-öt.

A Liverpool stílusáról mindent elárul, hogy a 32 csapatos mezőnyben csak 8 együttes gyűjtött kevesebb figyelmeztetést, mindezt ugye úgy, hogy a Mersey-side-i csapat 10 meccset játszott, míg mondjuk a Dortmund vagy az ukrán sztárcsapatok 6-ot.

A 3.5-es line-ból is látszódik, hogy a fogadóirodák nem várnak laporgiát és bizony mi sem. Estupinjanék az élet-halál meccseket is kevés faulttal és lappal hozzák le, így az 1.0-s ázsiai hendikepes határ jónak ígérkezik. Ennek szellemében fogadásunk csak akkor bukna, ha legalább 2 sárgával többet kapna a Villarreal, ami azért értékes fogadásnak tűnik.

Ugyan Marciniak képes nagy overeket lehozni, azért a Real-Chelsea rendes játékidejében sem vadult, miként például ő vezette az egyetlen torinói sárgával véget érő Juventus-Villarreal (0-3) csörtét is.

{"headTitle":"Liverpool-Villarreal","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-04-27 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Liverpool +1.0 lap","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3846449] 2022-04-27 21:00:00 Liverpool - Villarrealx;