Serie A

Lendületben az Inter, így egyértelmű favorit a rangadón

  • varin

Mourinhóék feladata nehéz: megállítani a robogó milánói vonatot, méghozzá az iparvárosban.

Úgy tűnik, hivatalosan is véget ért a válság időszaka az Internél, Lautaro Martínezék újult erővel robognak a Scudetto felé. Némi költői túlzással a következő néhány napban el is dőlhet az aranyérem sorsa, hiszen ha az Inter legyőzi a Romát és megnyeri az elmaradt, bolognai meccsét, míg az örök város másik csapata kibabrál a Milannal, akkor nehéz lesz behozni a Nerazzurrit. De Mourinhóék remek szezont futnak, így könnyű kaland a Farkasok megnyúzása sem lesz.

3657287

Három bajnoki sikerből érkezik a rangadóra az Inter, melynek megkoronázása a Milan 3-0-s legyőzése volt a Coppában. Ezzel ki is alakult egy jó kis Derby d'Italia finálé, amely mindig különös pikantériával bír, de azért az sem rossz párosítás, hogy Dzeko a Roma, Mourinho az Inter ellen... Az iparvárosiak formája tehát kiváló, Lautaro Martínez pedig kezdi visszanyerni régi formáját, hiszen az utolsó két meccsén már 3 gól és 1 gólpassz fűződött a nevéhez.

Ami a Romát illeti, itt kevésbé beszélhetünk rossz szériáról, inkább a rendkívül vegyes forma az, amely bosszanthatja a híveket. Viszont az ötödik hely ebben a mezőnyben kiváló eredménynek mondható, és bár Mourinhóék a Bajnokok Ligájáról álmodoznak, a mostani brigád szintet tudott lépni a portugál mesterrel és törhet még borsot akár a Juventus orra alá is.

Abrahamék eredményes napokon vannak túl, hiszen a Konferencia Ligában kiütötték a Bodőt, míg a bajnokságban (éppen az Inter legnagyobb örömére) úgy szereztek pontot Nápolyban, hogy a hosszabbításban a Partenopei még gól- és emberelőnyben is volt.

Mindkét csapatnak lesz tehát miért küzdenie, így szó sem lehet arról, hogy ne teljes erőbedobással küzdjenek a 3 pontért. Ráadásul hiányzó is limitáltan lesz, a hazaiaknál Vidal, a vendégeknél pedig Fuzato és Zaniolo lesz maródi, de  ebből a kompániából maximum utóbbi eltiltása számíthat.

Nehéz lenne jelenleg nem favorizálni az Intert, még egy egész jó Roma ellen is, ráadásul a Farkasoknál mumusnak számítanak a fekete-kékek - 2017 óta nem tudott nyerni az Inter ellen a Roma.

A hazai sikerben nincs igazán érték, az 1.60 körüli szorzó kihagyható. Viszont ez kivételesen egy olyan olasz rangadó, ahol érdemes a gólokban gondolkozni, hiszen a múlt alapján ez az egyik leggólgazdagabb, rangos összecsapás az élvonalban. Ennek mentén születtek meg tippjeink is.

{"headTitle":"Roma-Inter","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-04-23 18:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,75 gól felett","odds":"1.92","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Inter 1,75 gól felett","odds":"1.89","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3657287] 2022-04-23 18:00:00 Inter - Romax;