Magyar Kupa

Erre fogadnánk a Paks-Újpest elődöntőn

A Magyar Kupa első elődöntőjében a Paks az Újpestet fogadja. A fővárosiak 9 napja bajnokin két góllal nyertek Tolnában, és a formájuk azóta is remek.

Az elődöntőket rendezik a héten a Magyar Kupában, a kiírás értelmében a továbbjutás egyetlen találkozón dől majd el. Kedden este Paks-Újpest rangadót rendeznek, a fogadóirodák számai szerint pedig teljesen háromesélyes mérkőzésre van kilátás.

3838493

A Paks és az Újpest is remekelt a hétvégén az OTP Bank Ligában, a tolnaiak 4-0-ra ütötték ki a kiesés elöl menekülő MTK-t, az Újpest pedig szintén ilyen arányban győzte le az utóbbi időben jól teljesítő Zalaegerszeget. Az önbizalmat tehát helyretehették a csapatok, így erőtől duzzadva várhatják a szezon egyik legfontosabb meccsét.

A lila-fehérek lehetnek valamivel bizakodóbbak, hiszen tavasszal egészen megtáltosodtak, a bajnokságban az utolsó 10 fordulóban csak két vereséget szenvedtek el, viszont hétszer is nyertek, így a Zete ellen sikert követően már a tabella negyedik (!) helyére kúsztak fel. Az újpesti sikerekben elsősorban a grúz különítmény, Zivzivadze és Beridze vállalja a legtöbbet, a két játékos remek formájának köszönhetően az ősszel még erősen akadozó újpesti támadójáték elkezdte termelni a gólokat.

Mire érdemes fogadni?

Egy ilyen fejlemény egy Paks elleni mérkőzés előtt nem jön rosszul, hiszen Bognár György csapatának védekezése nem éppen a leghatékonyabb. Viszont a paksiak elöl is ontják a gólokat, így kifejezetten érdekes meccs lehet a keddi. A két csapat egyébkét április 10-én ugyanebben a stadionban találkozott egymással és akkor némi meglepetésre az Újpest 3-1-es sikert aratott.

[3838493] 2022-04-19 20:00:00 Paksi SE - Újpestx;5
A két csapat az elmúlt években rendre izgalmas és fordulatos meccseket vívott egymással, az utolsó 9 tétmérkőzésükön mindkét csapat egyaránt bevette a másik kapuját!

 

Mivel a Paks még egy ilyen nagy téttel bíró találkozón sem fogja feladni a saját játékát, ezért arra számolunk, hogy ez a széria kedden este is folytatódni fog.

Ezért egy mindkét csapat gólt szerez opciót mixelünk össze a szögletek számával, méghozzá 8.5 feles határ fölé opcióval. Két hete 18 sarokrúgást végeztek el a csapatok és négy gól született, ami ugyan nem garancia arra, hogy kedden is hasonló számokat látunk majd, de közel kettes szorzóért szerintünk ez a tipp játszható kategóriába tartozik.

{"headTitle":"Paks - Újpest ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-04-19 20:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt + 8,5 szöglet felett ","odds":"1.93","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}
[3838493] 2022-04-19 20:00:00 Paksi SE - Újpestx;