Serie A

Meglepően jól fizet a sablontipp a Napoli-Roma rangadón

  • varin

Ha tartani akarja a lépést a Napoli a milánói csapatokkal, akkor nem veszíthet pontot a rangadón.

Nem zárt éppen túl jó napokat a Napoli együttese, hiszen azok után, hogy a Fiorentina ellen hazai pályán rangadót vesztettek Luciano Spalletti fiai, most abban a tudatban léphetnek pályára a Roma ellen, hogy az üldözöttek már hozták a kötelező meccsüket. Amennyiben a Partenopei ismét nem tud nyerni, szinte biztosan elbúcsúzhat bajnoki álmaitól, márpedig a Roma ellen ez nem lesz egy könnyű feladat.

3657299

Mindemellett fontos leszögezni, hogy a Juventus váratlan botlása okán egy siker már 3 pontra vihetné a BL-helyektől a fővárosiakat, míg szerencséjükre a legfőbb üldözőjük, a Lazio nem tudott nyerni, így eddig a Farkasok szempontjából parádésan alakul ez a forduló. Ugyan egyedüli olasz csapatként a Roma még áll a nemzetköz kupában, ám az ottani siker is csak EL-főtáblát jelentene, Mourinhónak viszont egyértelmű célja lehet jelenleg a 4. pozíció, még úgy is, hogy azért a sorsolás igen mostoha.

Ugyanakkor ha úgy nézzük, sikeres meccsekből érkezik a csapat, hiszen a Bodö/Glimtet nagy nehezen, negyedjére végül csak legyőzték, ezzel pedig kiütötték a KL-ből, míg a bajnokságban három győzelmet számlálnak Abrahemék, a Salernitana, a Sampdoria és a Lazio ellen. Sérültje is csak a szokásos Leonardo Spinazzola van Mou mesternek, míg a túloldalon Giovanni Di Lorenzo játéka a leginkább kérdéses.

A két csapat elmúlt mérkőzései igen paprikásra sikerültek, ősszel például Mourinho sárga, Spalletti piros lapot szedett össze a 0-0-s találkozón, ezt leszámítva viszont a gólokkal sem szoktak fukarkodni a felek. A lapokat mi ezúttal kihagynánk, Marco Di Bello játékvezető nem egy igazán overes spori, jól tűri a kemény futballt és elsősorban szavakkal, mintsem kártyákkal fegyelmez.

Nehéz meccs lesz ez a vendéglátó számára, saját hektikus teljesítménye miatt nem számolhat azzal, hogy kapott gól nélkül nyeri ezt a meccset. A BTS-opció igen jól fizet, pedig a Napoli az utolsó 10 meccsén mindig kapott gólt, összesen 15-öt, e-mellé pedig bejátsszuk a Farkasok +0.75-ös ázsiai hendikepes sikerét, így egy szoros hazai győzelem esetén is csak tétünk felét veszítjük el.

{"headTitle":"Napoli-Roma","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-04-18 19:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Mindkét csapat szerez gólt","odds":"1.8","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Roma +0.75","odds":"1.7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3657299] 2022-04-18 19:00:00 SSC Napoli - Romax;