La Liga

Papíron erős tippeket találtunk a Barca bajnokijára

  • mr.blonde

A váratlan EL-búcsú után a bajnokságra kell fókuszálnia a Barcelonának, a kiesés elöl menekülő Cadiz viszont sok borsot tört a katalánok orra alá a közelmúltban.

A forduló egyik, ha nem a legnagyobb 'tutijának' nevezhető a Barcelona hazai győzelme a 18. helyen szerénykedő Cadiz ellen, csakhogy a kicsapat mióta 2020-ban feljutott az első osztályba, még nem kapott ki a Barcától. Ősszel hazai környezetben 0-0-ra tartotta az akkor még szenvedő katalán együttest, amelynek most viszont nem fér bele egy hasonló pontvesztés. 

3629407

Csapathírek 

A Frankfurt ellen elszenvedett 3-2-es vereség nem csak egy újabb kupától, illetve annak megnyerésének lehetőségétől fosztotta meg Xavi csapatát, de egy vezéráldozatot is követelt, ugyanis Pedri ismét kidőlt a sorból. A fiatal középpályás visszatéréséről egyelőre nincsenek biztos infók, az is lehet, hogy hosszabb időre kényszerpihenőre vonul. A sztenderd kezdőből az eltiltott Araujo is hiányzik majd hétfőn, ami azért lehet érdekes, mert ugye Piqué sincs 100 százalékos állapotban. 

A védelem közepét így Eric Garcia és Lenglet oldhatja meg, Pedri helyett pedig Gavi juthat szóhoz, a többi csapatrészben pedig a szokásos embereit játszathatja majd Xavi Hernandez. 

A vendég Cadiz soraiból a csapatkapitány Ruben Alcaraz eltiltása okozhatja a legnagyobb gondot, Andone, Haroyan továbbra is sérült, Iza játéka pedig erősen kérdéses. 

[3629407] 2022-04-18 21:00:00 Barcelona - Cadizx

Mire érdemes fogadni? 

A mérkőzés kapcsán elsősorban az a nagy kérdés, hogy mennyire ütötte meg a Barcát az Európa Liga kiesés. Közel négyhónapos veretlenségi széria szakadt meg múlt hét csütörtökön, így a csalódottság nyilvánvaló, kérdés, milyen választ ad most erre ez a csapat. 

A mérkőzés fő tippjének egy olyan fogadási lehetőséget néztük ki, ami független a mérkőzés végeredményétől. A faultok számát illetően a Cadiz egyértelműen győztesnek várjuk, viszont a bukik csak +/-1,5-s hendikepet húztak meg erre a piacra. Akárhogy is alakul a mérkőzés, a Cadiz vélhetően 30-35% labdabirtoklási arányt tud majd felmutatni és a mérkőzés nagy részében a védekezéssel lesz elfoglalva. 

A két csapat őszi meccsén 16-8 lett a szabálytalanságok száma a Cadiz javára. A vendégektől ez a szám nem ritka, a Betis ellen múlt héten 18, a Valencia ellen 18, a Villarreal ellen 11, az Atlético Madrid ellen pedig 14 szabálytalanságot követtek el, márpedig a Barca otthonában nem lesz könnyebb dolguk most sem. 

{"headTitle":"Barcelona - Cadiz ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-04-18 21:00","footerTitle":"Eredő odds","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Szabálytalanságok - Cadiz -1,5 ","odds":"1.75","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"},{"eventTitle":"Szabálytalanságok - Cadiz 13.5 felett ","odds":"1.998","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
[3629407] 2022-04-18 21:00:00 Barcelona - Cadizx;