NB II

Vissza egy régi, jól bevált recepthez!

  • varin

A gólokra való fogadás néhány éve hatalmas profitot hozott a Budaörs meccsein. Most ismét megpróbálkozhatunk vele.

Igencsak szorosan alakul a Merkantil Bank Liga alsóháza, ahol reálisan nézve még legalább 5-6 csapat küzd a kiesés ellen. A múlt héten bravúrgyőzelmet arató, sereghajtó Szolnok és a 13. Ajka között csupán 10 pont a különbség, a megszerezhető 18 pont pedig jelzi, sok minden megtörténhet még a másodosztályban.

3631899

Mi most az egyik veszélyeztetett és az egyik tét nélkül játszó csapat csatájára voksolunk, a Budaörs-Soroksár találkozó ugyanis igazi gólparádét is rejtegethet magában. A veterán hathármasok jól ismerhetik a Budaörs együttesét, amely még Bognár György regnálása alatt futószalagon szállította az overeket. Ugyan az idei 2,7 gólos átlag nem éri el ezt a szintet, de azért így is az ötödik legtöbb gól esik a meccseiken.

A Soroksár pedig nemes egyszerűséggel listavezető a maga 3,5 gólos meccsenkénti átlaggal, ráadásul Lipcsei Péter csapata már biztos bennmaradó, így nincs okuk óvatoskodni. A szezonkezdet után nagyon szépen feljött a Sori, az utolsó 11 meccsen szerzett 22 ponthoz pedig egy izgalmas, 28-15-ös gólkülönbség is társul. Ugyan a Haladás és a Tiszakécske ellen underezett március elején a sárga-fekete csapat, aztán viszont Szentlőrincen 20 perc leforgása alatt vágtak egy laza ötöst Lovrencsicsék.

Adott tehát egy Budaörs, amelynek minden pont jól jön és egy Soroksár, amely játszhatja felszabadultan az idei, látványos futballját. A két csapat igen hektikus eredményeket ért el az elmúlt években, de azért az utolsó 10 meccsen látott 36 gól azt mondatja velünk, nem lesz itt nagy gond az overrel.

{"headTitle":"Budaörs-Soroksár","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-04-17 17:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2,5 gól felett","odds":"1.85","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
[3631899] 2022-04-17 17:00:00 Budaors - Soroksar SCx;