Bajnokok Ligája

Ennyire esélytelen lenne a Real? Oddsok a BL elődöntőire!

Kialakult a legjobb négy mezőnye a Bajnokok Ligájában, angol-spanyol csörtéket rendeznek az elődöntőkben.

A címvédő Chelsea és a 2020-as győztes Bayern München sem élte túl a negyeddöntőket a Bajnokok Ligájában, mind a két csapatot az előzetesen esélytelenebbnek tartott spanyol ellenfele ejtette ki.

Az angol Premier League-ben idén is öldöklő küzdelmet vívó Manchester City - Liverpool duó viszont szállította a papírformát és bejutott az elődöntőbe, ahol ráadásul elkerülték egymást, így akár az is előfordulhat, hogy májusban angol házi döntőt rendeznek. Sőt, a fogadóirodák szorzói alapján erre igen nagy esély mutatkozik. Íme:

{"headTitle":"Oddsok a továbbjutásra ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Liverpool ","odds":"1.14","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Manchester City ","odds":"1.36","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Real Madrid ","odds":"3","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Villarreal ","odds":"5.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Az látható, hogy a Juventust és a Bayern München is búcsúztató Villarrealt továbbra sem veszik komolyan a bukmékerek és a rekordbajnok Real Madridnak sem adnak szinte semmi esélyt a Manchester City ellen. A királyi gárda továbbjutására 3.00-as odds körül lehet fogadásokat kötni, ami elnézve a Chelsea elleni teljesítményüket nem biztos, hogy teljesen kidobandó ötlet.

A döntős párosításokat illetően a Manchester City-Liverpool fináléra 1.61-es szorzót kínálnak a bukmékerek, ami 0.06 tizeddel jobb szám, mintha a két csapat továbbjutását összekombóznánk. A papírforma alapján erre a fináléra meglehetősen jó esély mutatkozik. 

A spanyol házi döntőre viszont kevés a sansz, legalábbis a bukmékerek szerint, hiszen a Real Madrid - Villarreal fináléra 13-as szorzót kínálnak.

{"headTitle":"Döntős párosítások ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-04-28 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Man. City + Liverpool ","odds":"1.61","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Real Madrid + Liverpool ","odds":"3.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Manchester City + Villarreal ","odds":"7.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Real Madrid + Villarreal ","odds":"13","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Ami a végső győztest illeti, a fentiekből következik itt is az angol dominancia, viszont mostanra a két csapat teljesen egymás mellé ért, a Liverpool felzárkózott a City mellé. A hétvégén lejátszott 2-2-es bajnoki döntetlen alighanem szerepet játszik ebben, mint ahogy az is, hogy a Real Madrid azért nehezebb ellenfélnek ígérkezik, mint a Villarreal. A Sárga Tengeralattjáró Bajnokok Ligája-győzelme egyébként 21-szeres haszonnal kecsegtet.

{"headTitle":"Végső győztes ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-04-28 21:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Liverpool ","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Manchester City ","odds":"2.25","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Real Madrid ","odds":"7","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Villarreal ","odds":"21","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
Szerinted melyik csapat nyeri a Bajnokok Ligáját 2022-ben?x;