Tippjáték

Mutasd meg, hogy Te vagy a legnagyobb BL-szakértő - játssz ingyen!

A Hathárom nemzetközi kupák negyeddöntőire kiírt játéka a 2., egyben utolsó köréhez ért, ne maradj le Te sem!

TOVÁBB A JÁTÉKRA

A Bajnokok Ligája-címvédő Chelsea és a Bayern blamája, 3 döntetlen az EL-ben, Mourinho csapatának lebőgése Norvégiában. Pár meglepetés a mögöttünk álló hét eseményeiből, de vajon mit tartogatnak a visszavágók? Erre hamarosan választ kapunk, ami biztos, hogy itt már nem lesz hibázásra lehetőség, aki elbukik, az kiesik.

Így fordulunk rá méltán népszerű játékunk 2. és egyben utolsó körére is, amelynek első felvonásán több, mint 150 lelkes olvasónk adta le tippjeit.

Figyelem! A tippelés április 11. 12 órától lehetséges, az első érintett találkozóra 12-én, kedden kerül majd sor.

A Bajnokok Ligája Tippjáték 2 játékhétből, azaz 2 körből áll, ezeken mindhárom UEFA-sorozat (Bajnokok Ligája, Európa Liga, Konferencia Liga) meccseire kell tippelnetek.

A versengés 1. köre után "jani 43" nevű olvasónk áll az élen 1121 ponttal, a második jelenleg "rocket", a harmadik pedig "huszar".

Még mindig nem kezdtél bele a játékba? Nyugalom, nem maradtál le semmiről és a részvételhez továbbra sem szükségeltetik más, csak egy hatharom.com-regisztráció. Ne felejtsd azt sem, hogy az összesített első helyezett 10.000 forintos sportfogadótőkét és egyhavi Logibet-PRO-előfizetést kap jutalmul!

További extra, hogy a játékon belül saját privát csoportokat lehet alakítani. Ha a barátokkal, családdal vagy a kollégákkal akarjátok összemérni tudásotokat, könnyedén létrehozhatjátok privát csoportjaitokat az "Új csoport" gombra kattintva. Ezután nincs más dolgotok, mint elküldeni a csoport meghívó linket az ismerősöknek (kék ikonra kattintva a Játékszabályok menüpont alatt), és tippjeiteket egymással is megversenyeztethetitek, nemcsak a nagyközönséggel.

Díjazás

1. hely - 10.000 Forintos sportfogadótőke (PaySafe) + 1 hónapos Logibet Pro-előfizetés
2. hely - 1 hónapos Logibet-előfizetés
3. hely 1 hónapos Logibet-előfizetés


Jó játékot és sok sikert kívánunk mindenkinek!

TOVÁBB A JÁTÉKRA

 

A Bajnokok Ligája Tippjáték kiírásának részleteit itt olvashatod el!