MLB

Elkezdődött a baseballszezon, itt találod a legjobb tippeket!

Magyarországon is egyre népszerűbb a baseball, így ezeken a piacokon is megpróbálhatunk profitálni.

Kattints és kaszálj te is speciális, amerikai tippekkel!

Chicago Cubs-Milwaukee Brewers találkozóval kezdődött el csütörtökön az MLB, vagyis a tengerentúli baseball-liga 2022-es szezonja. A címvédő az Atlanta Braves, míg a szezon esélyese a fogadóirodák szerint a Los Angeles Dodgers, illetve a Toronto Blue Jays. Lássunk néhány fontos tudnivalót a szezon elején.

{"headTitle":"Melyik csapat nyeri az MLB-szezont?","headSubTitle":"","headSubTitleValue":"","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Los Angeles Dodgers","odds":"5.5","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Toronto Blue Jays","odds":"9","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Houston Astros","odds":"10","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Milwaukee Brewers","odds":"12","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}

Noha oldalunkon viszonylag ritka vendég az MLB, azért idén eseti jelleggel be-betekintünk a küzdelmekbe 1-1 beharangozó erejéig. Magyarországon továbbra is a Sport TV birtokolja a jogokat, szombaton este pedig rögtön meg is nézhetünk egy Phillies-Athletics mérkőzést.

Ugyan mi ritkán fogunk idén ezzel az egyébként remek sportággal foglalkozni, a Logibet vadiúj, Sports Model Analytics-csomagjában vannak MLB-specialista tippmesterek*. Ha még nem találkoztál az SMA-csomaggal, nem árt tudnod, hogy ezek egy partneri megállapodás részeként jelennek meg a Logibeten, a speciális csomaggal feliratkozhatsz az SMA-tippmesterek mindegyikére, ráadásul ez az előfizetés párhuzamosan futtatható a Logibet Normál vagy PRO csomagjával is.

Noha az MLB a hihetetlenül fárasztó, 162 meccses alapszakasza miatt egy nehezen tippelhető liga, bízunk benne, hogy az SMA két MLB-profilja (MLB és MLBC) képes lesz profitot generálni idén.

Érdemes továbbá ellátogatni a Discord-szerverünkre is, hiszen az #amerikai-sportok szobában már pedzegették a felhasználók, hogy bizony szükség lesz egy külön #MLB szobára is hamarosan, mivel sokan egyre nagyobb figyelmet szentelnek ennek a sportnak is, köszönhetően a Sport TV-nek.

 

Érdekelnek a speciális amerikai tippek!

 

*: Mint arról korábban is írtunk, a többi SMA-s tippmesterrel ellentétben az MLB-tippeknél előfordulhat, hogy hajnalban érkeznek a tippek, így ezeket a profilokat elsősorban az éjszakai baglyoknak ajánljuk. Természetesen a magyar idő szerinti esti mérkőzések esetében ez a probléma nem áll fenn.