Logibet

Ez nem áprilisi tréfa! - 150 egység profit egyetlen meccsel

  • Logibet

Hihetetlen kaszálással indult az április, a Getafe és a Mallorca nem kevés pénzt szállítottak előfizetőinknek.

Nem akármilyen fogással indult a hétvége és az áprilisi hónap is, hiszen korábban valószínűleg nem volt rá példa, hogy egyetlen meccsel 150 egység tiszta profitot hajtson fel egy tippmester egy mérkőzéssel. A Logibet mastere, varin viszont már ezt az álomhatárt is elérte, köszönhetően a Getafe-Mallorca találkozónak.

A spanyol kiesési rangadó már az első félidőben igen paprikássá vált, amikor egy összetűzés keretein belül Mateu Lahoz néhány pillanat leforgása alatt 5 sárga lapot is kiosztott. Mivel varin a szokásos tippjeit küldte játékba, vagyis hogy mindkét csapat bőségesen kap lapokat, a félidei 4+4 sárga már biztos profitot jelentett. A fordulás után azonban jött a fűszer.

Franco Russo piros lapja ugyanis további 40 egység profitot eredményezett, hiszen varin 10/10-es erősséggel küldte a csatába az igencsak hibásnak látszó szorzót arra, hogy lesz piros lap. A mérkőzés hajrájára pedig az 5+5 lap is beesett, amely további 75(!) egység pluszt eredményezett a követőknek.

A hab a tortán egyébként az argentin játékos kiállítása volt, hiszen varin az élő tippes felületén több más játékos mellett Russo piros lapját is kiajánlotta a szünetben, 12-szeres szorzóért.

Jöttek is természetesen a TipPics-részlegbe a szebbnél szebb fotók, sokan pedig alighanem hónapokra, ha nem évekre előre megnyerték az előfizetés árát ezzel az egyetlen meccsel. Ha téged is meggyőztek a tippek és a számok, nincs más dolgot, mint csatlakozni a Logibethez, csatlakozni a nyerők táborához!

 

Csatlakozom a nyerő sportfogadókhoz!