Logibet

Hatalmasat lehetett nyerni az elmúlt egy évben IS a SuperTipsterrel!

  • Logibet

12 hónapból 10 is nyertes lett az elmúlt 1 évben. Fantasztikus formában a SuperTipster!

Köszönhetően elsősorban a röpiguru kecsege55x brutális tippjének, egy újabb fantasztikus hetet zárt a Logibet egyedi fejlesztésű tippválogatása, a SuperTipster. Az algoritmus hosszútávon bizonyítja, hogy képes kigyűjteni a legjobb tippmesterek legnagyobb értékkel bíró tippjeit, erre pedig az elmúlt egy év ismét ékes példát mutat.

A SuperTipster statisztikája 2021. 03. 01. óta
Tippszám Profit ROI Pluszos hónapok
1139 +614.55 8.48% 11/13

Akik emlékeznek még a SuperTipster első néhány hetére még 2018 végéről, tudhatják azt is, hogy nehézkesen indult be a tippválogatás, ám a kezdeti nehézséget követően az elmúlt évek már töményen a kaszálásról szólnak. A számok önmagukért beszélnek,

1000 feletti tippszámnál is képes 8% feletti ROI-t produkálni a SuperTipster, amely nemzetközi szinten is fantasztikus mutatónak számít.

 

Mitől ilyen jó a SuperTipster?

Erre viszonylag könnyű válaszolni és két dologból tevődik össze. Jók a logibetes tippmesterek és még a jó tippmesterek legjobb tippjeit is képes kigyűjteni az algoritmus, amelyet továbbra is melegen ajánlunk azoknak, akik nem akarnak a számtalan jó tipster között válogatni és szeretnék kizárólag a legjobb ötleteket megkapni.

A PRO-előfizetéshez tartozik ugyan profitgarancia is, amely szavatolja, hogy ha a tippválogatás nem végez pluszban, az előfizető következő időszaka ingyenes lesz, ám a folyamatos profit okán nagyon ritkán van csak lehetőség ennek kihasználására - amit persze az előfizetők aligha bánnak.

 

Mennyibe kerül a SuperTipster, hogyan kaphatom meg a tippeket és mennyit nyerhetek vele?

Az elmúlt kicsit több, mint 12 hónapban a SuperTipster +614 egység profitot hozott, amely még 2000 forintos egységenkénti tét esetén is 1,229 millió forint profitot jelent. A legjutányosabb csomag a tippválogatásra a 6 hónapos PRO-csomag, mellyel havi 45€-ért juthatsz hozzá a tippekhez, vagyis még az előfizetési díj levonását követően is több, mint 1 millió forint tiszta profitod maradhatott, vagyis az előfizetés díja gyakorlatilag eltörpül a profit mellett.

 

Nyerni szeretnék, érdekel a SuperTipster!