Tippjáték

Folytatódik a BL/EL Tippjáték, mutasd meg, hogy Te vagy a legjobb!

Több százan vágtak neki méltán közkedvelt, ingyenes játékunknak, amelyben akár barátaiddal is összemérheted a tudásodat.

Kattints a képre és játssz ingyen!

>>>Folytatódik a Hathárom BL/EL Tippjátéka!<<<

TOVÁBB A JÁTÉKRA

Villámrajtot vett a Hathárom olvasóinak egyik kedvenc formátumú tippjátéka, amelyben Bajnokok Ligája- és Európa Liga-meccsekre kell tippelni. Az első körben rögtön több, mint 300 lelkes tippelő vette a fáradtságot és töltötte ki tippsorát, a lelkesedést pedig ezúton is szeretnénk megköszönni nektek.

Az 1. helyet "sepi501" nevű olvasónk zsebelte be, aki nem kevesebb, mint 35 pontot vert közvetlen üldözőjére. A játékos 10/8 összecsapást talált telibe, a legnagyobbat pedig a Salzburg-Bayern döntetlennel akasztotta. A második helyre befutó "imikee" is 10/8-at talált el, míg a dobogó harmadik fokát megkaparintó "frenki" 10/7 összecsapást húzott be helyesen. Érdekesség, hogy a 0 találatos bravúr sem jött össze senkinek, a sereghajtók között is alsó hangon 1 meccset eltaláltak játékosaink.

A 2. körre való tippelés február 21. 12 órától lehetséges.

A BL/EL Tippjáték 4 játékhétből, azaz 4 körből áll, ezek a Bajnokok Ligája és az Európa Liga egyenes kieséses meccseinek heteire lesznek időzítve - az utolsóra március 14-i héten kerül majd sor.

Tudtad? A Hathárom ingyenes játékán saját csoportot is létrehozhatsz barátaidnak és így az összesített lista mellett privátban is összemérhetitek tudásotokat!

Új csoportot itt tudsz létrehozni!

A részvételhez semmi más nem szükséges, csak egy hatharom.com-regisztráció, az összesített első helyezett pedig 10.000 forintos sportfogadótőkét és egyhavi Logibet-PRO-előfizetést kap jutalmul! A tippelésben ráadásul nem kell megszakadni, hiszen kevesebb, mint 63 másodpercbe telik.

Jó játékot és sok sikert kívánunk mindenkinek!

TOVÁBB A JÁTÉKRA