Logibet

Tovább gyorsult a logibetes tippküldés!

  • Logibet

A nemrég bevezetett push üzenetküldő rendszer mellett, az e-mail küldésben is újabb fejlesztések következtek be a Logibeten.

Bő három hete tudtuk bejelenteni a Logibettel kapcsolatban, hogy létrejött a a push értesítésküldő első verziója, így nemcsak az e-mailen keresztül, hanem push üzenetként is megkaphatják a feliratkozók a tippmesterek tippjeit. 


›› Minden információ a push üzenetküldő rendszerről ‹‹


Az újdonsült fejlesztés első verziójának élesben való tesztelése után több kisebb nehézségbe ütköztünk, amiket az elmúlt hetek fejlesztései során sikerült kijavítani. 

Nagy örömmel jelenthetjük be, hogy nemcsak a push üzenetküldés gyorsult fel, hanem az e-mailes tippküldés is! A két üzenetküldési módot ráadásul sikerült egy szintre emelni, így néhány másodperc különbséggel kaphatjuk meg az e-mail, valamint a push üzeneteket is.

Többen megjegyezték, hogy az Apple-termékkel rendelkező felhasználóink hátrányt élveznek a push megjelenésével, azonban ezután a fejlesztés után már az iOS-es termékkel rendelkezők is ugyanakkor kapják meg a tippeket.

Az éles tesztek után megerősíthetjük, hogy mind az e-mail, mind a push esetén a tippek 90-95%-a maximum 1-2 perc alatt kiér, de ez akár 30 másodperc alatti részidő is lehet.

 

Fontos számunkra a felhasználóink visszajelzése, így bízunk benne, hogy sikerült ezzel a fejlesztéssel a Logibetet még inkább felhasználó-központú termékké alakítani, természetesen a jövőben is ez élvezi a prioritást a fejlesztési listán. A következő nagy projekt így a Logibet-index lehet a Logibet életében, a megreformálására a közeljövőben kerülhet sor. 


Ha te is szeretnél csatlakozni a nyerők táborához, nincs is jobb alkalom, mint most. Kaszálj a legjobb tippmesterekkel, nyerj úgy, ahogyan a profik teszik!

 

Nyerj a profi tippmestereink segítségével, csatlakozz a Logibethez most!