Foci-vb 2022

Ebéd mellé szállítanánk a profitot - tipp a nap meccsére

  • varin

Ha nem nyer, komoly bajba kerül Japán,míg Szaúd-Arábiának a vb-kvalifiáció múlik a kedd délutáni eredményen.

Nem akármilyen 90 percre kerül sor kedden késő délelőtt a Saitama Stadionban, hiszen Japán és Szaúd-Arábia összecsapása könnyedén végződhet gyakorlatilag bármilyen végeredménnyel. A tabella okán a győzelmi kényszer a hazaiakon van, míg a szaúdiak egy sikerrel biztos világbajnoki résztvevők lennének. Ne csodálkozzunk viszont, hogy a fogadóirodák igazi gólínséget várnak.

3630943

Noha Ausztrália csak a későbbi órákban lép pályára Omán ellen, egyik fél sem bízhat abban, hogy a szigetlakók nem nyernek idegenben. Az ausztrálok erős kerettel rendelkeznek, Omán pedig gyenge formában van, így egy papírformának ígérkező vendégsiker azt jelentené, Japán ponthátrányba kerül úgy, hogy a következő körben Ausztrália-Japán meccset rendeznek.

Márpedig harmadiknak lenni óriási luxus lenne, hiszen az egyenes ági vb-kvalifikáció helyett ebben az esetben előbb a másik csoport harmadikjával (vélhetően az Emirátusok), majd a dél-amerikai selejtező ötödikjével kellene megütközni, amely találkozón aligha az ázsiai csapat lesz az esélyes.

Ezért lépnek tehát pályára a felek, noha Szaúd-Arábiának elég lehet a döntetlen is, hiszen a riválisok egymással randevúznak a következő körben, míg a dúsgazdag ország a már tét nélkül játszó Kínába utazik.

Hiába nem találunk egyetlen ismert játékost sem a szaúdiak keretében (értelemszerűen mind otthon futballoznak), az Afrikában hatalmas sikereket elért Hervé Renard csapata parádésan szerepel, amelyet a veretlen mérleg is mutat. Ausztráliában remiztek, Japánt verték hazai pályán, vagyis a szükséges minimum mindig összejött.

Ami a másik oldalt illeti, ismert játékost bőségesen találunk, hiszen Yuya Osako, Genki Haraguchi, Takefusa Kubo vagy Yuto Nagatomo neve bárkinek ismerősen csenghet, csak éppen az az Omán elleni hazai vereség könnyedén meghatározhatja a csapat sorsát.

2.0 körülre lőtték be a fogadóirodák itt az under/over határt és ez nem is véletlen. Noha a selejtező előző körében Japán olyan csapatoknak, mint Mongólia vagy Mianmar, 14, illetve 10 gólt is lőtt, ebben a fordulóban már 7 meccsen csak 7 gólnál tartanak, de a vendégeknél is kevés azért a gólparádé.

Hihetetlen taktikai küzdelemre számítunk, nagyon kevés góllal, viszont meglepetés végeredménnyel. A szaúdi csapat nagyon masszív, Renard pedig kiváló edző, nagyon tudja, hogyan hozza ki csapatából a legtöbbet. A legtöbb pedig itt egy döntetlen is lehet akár, hiszen azzal szinte el is dőlne a vb-kvalifikáció az araboknak.

{"headTitle":"Japán-Szaúd-Arábia","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-02-01 11:10","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"2.0 gól alatt","odds":"1.84","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"},{"eventTitle":"Szaúd-Arábia +0.75","odds":"1.96","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"7"}]}
[3630943] 2022-02-01 11:10:00 Japán - Szaúd-Arábiax;