Női kézilabda

Akár kivégzést is tarthat a Győr

megosztom

Közel három hónap kihagyást követően játszik újra bajnokit az ETO, amelyre papíron rangadó vár a Loki ellen.

A november 17-ei, Ferencváros elleni győztesen megvívott rangadót követően először lép pályára a Győr a női kézilabda NB I-ben. A listavezető ETO-ra mondhatni rangadó vár, hiszen a harmadik helyezett, ugyanakkor szintén 20 pontos, igaz, két meccsel többet játszó Debrecent látja vendégül. A bukmékereket ugyanakkor ez sem hatja meg, 1.01-szeres szorzót kínálnak a hazaiakra háromesélyben, de van ahol még akkorát sem...

Ambros Martínék papíron rangadót játszanak pénteken. - Fotó: facebook.com/gyoriaudietoofficial

Mindezen egyébként nem kell meglepődni. A Győr és a Ferencváros mögött komoly szakadék van az NB I-ben, amit jól jelez, hogy például a Lokinak az elmúlt években négygólos volt a legszorosabb veresége az ETO ellen, hazai pályán. Idegenben 2019-ben kapott ki nyolccal, előtte és utána komolyabb zakókba szaladt bele, májusban például 18 gólos (!) vereséget szenvedett Győrben.

Ekkora különbség most vélhetően nem lesz a felek közt, de annak ellenére, hogy a Debrecen hozza a sikereket, nincs jó formában. A világbajnokságot követően az Alba Fehérvárt zöld asztal mellett verte, a kupában az alsóbb osztályú Egert kiütötte, az NB I-ben két góllal nyert Siófokon, majd meglepetésre csak ugyanilyen arányban győzte le otthoni környezetében a Vasast vasárnap, amely csapat ellen rengeteg hibával játszott.

Igaz, ez azért annak is betudható volt, hogy Vámos, Tóvizi, Csapó, Poczetnyik és Csernyánszki sem állt Szilágyi Zoltán rendelkezésére betegség miatt, nagy kérdés, hogy közülük ki térhet vissza pénteken.

A győriek számára a koronavírus-járvány miatt nyögvenyelősen indult a tavaszi hadjárat, sorra maradtak el a meccsei, azonban bő két hete visszatértek, és igen parádés hetet produkáltak. Nyolc nap alatt ugyanis három hazai Bajnokok Ligája találkozót vívtak és valamennyit megnyerték. A Metz együttesét kilenc, a Ljubljanát 13-mal, míg az Odensét egy találattal nyomták le.

A franciák ellen még hét hiányzója volt Ambros Martínnak, a dánok ellen viszont már csak Leynaud, de immáron a hálóőr is bevehető, avagy most már a teljes fegyverarzenálját be tudja vetni az ETO.


>>>REGISZTRÁLOK A 22BET-RE ÉS KÉREM A 35 000 HUF ÜDVÖZLŐ BÓNUSZT<<<


Ez pedig nem túl jó ómen a Lokinak, amely nincs jó passzban, és hiányzói is lehetnek, míg a Győr szárnyal és mindenkire számíthat. A felek közt pedig ugye igen komoly különbség van, ráadásul az ETO játszhat hazai pályán...

Noha a rangadó szót is leírtuk a találkozóval kapcsolatosan, ezen a meccsen az előjelek alapján csak az lehet a kérdés, hogy mennyit tesz közé a Győr. A bukmékerek 10,5-nél húzták meg a hendikep határát, amit szerintünk megcsinálhatnak Ambros Martín lányai, így arra fogadunk, hogy a zöld-fehérek legalább 11 találattal nyerni tudnak péntek délután.

{"headTitle":"Győr - Debrecen","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-01-28 16:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Győr -10,5","odds":"1.725","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}
megosztom