Férfi kézi-Eb 2022

Ezt a kombit dobjuk csatába az elődöntőkre

megosztom

Spanyol-dán és francia - svéd elődöntőket rendeznek a kézi Eb-n, mi pedig egy biztonsági kettes kötést küldünk játékba.

Spanyolország - Dánia 

Az első felvonásban a világbajnok Dánia és a címvédő Spanyolország találkozik egymással. A bukmékerek elég egyértelműen állást foglaltak az esélyeket illetően, hiszen 1.20 környékén adják a skandinávok győzelmét. A két csapat legutóbb az olimpián találkozott egymással, akkor a dánok négy góllal nyertek az elődöntőben, a hendikephatárok pedig most is +/-4,5 gólon húzódtak meg. 

Egyetértünk a fogadóirodákkal és mi is a dánokat látjuk esélyesebbnek, viszont ezek a szorzók azért némileg túlzóak. A spanyol válogatott rutinját hiba lenne lebecsülni, remek játékosaik, fantasztikus kapusaik vannak, így a szoros eredményre mindenképpen számíthatnak. A bet365 eltolt hendikepjét a spanyolokra játékba is küldjük. 
 

Franciaország - Svédország 

Franciaország egy drámai csatát követően kvalifikálta magát ide az elődöntőbe, hiszen a dánok elleni középdöntős mérkőzésen -6-ról felállva, a vége előtt másfél perccel szerezte meg a vezetést, megkaparintva ezzel a csoportelsőséget is. A két válogatott a tavalyi vb elődöntőjében meccselt egymással, akkor a svédek hat találattal nyertek, pedig ugyanúgy underdogok voltak, mint most. 

Jó hír a francia csapatnak, hogy a szövetségi kapitány Guillermo Guille két negatív tesztet követően ismét leülhet a kispadra, Kentin Mahé viszont elvileg még mindig karanténban van. 

A svédeknél jóval rosszabb a helyzet, Hampus Wanne, Niclas Ekberg és Daniel Pettersson újra pozitívat tesztelt és elkülönítették őket, Andreas Palicka és Felix Claar szintén karanténban, és az előző meccshez képest a jobb átlövő Lukas Sandell is kidőlt a sorból. 

Ilyen előjelek mellett adja magát a franciák nyeretése, de a svéd csapat elképesztően összetartó társaság, amely küzdésből abszolút a legjobbak közé tartozik, így itt is megtámogatnánk az underdog csapatot egy eltolt hendivel. 

{"headTitle":"Elődöntők ","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-01-28 18:00","footerTitle":"A kettes kötés eredő szorzója: 1.75","footerLink":"https://www.hatharom.com/fogadoirodak/bet365","events":[{"eventTitle":"Spanyolország +8 (3 esélyes hendikep)","odds":"1.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"},{"eventTitle":"Svédország +6 (3 esélyes hendikep)","odds":"1.30","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"23"}]}
megosztom