Tenisz

Kifejezetten erős tippet találtunk Nadal elődöntőjére

 • Cesc18
megosztom

Pénteken a férfi elődöntőké a főszerep Melbourne-ben, az első mérkőzésen pedig Matteo Berrettini és Rafa Nadal feszül egymásnak.

Simának indult, majd rémálommá vált a 20-szoros Grand Slam-bajnok spanyol klasszis számára a Denis Shapovalov elleni negyeddöntő.

Rafa Nadal 6-4, 6-4-gyel kezdte a találkozót és úgy tűnt, hogy a vártnál könnyebben lép túl a kanadai ellenfelén, ám a nagy meleg rendesen kikészítette a salakkirályt, a kanadai pedig megérezve a vérszagot, egyre inkább megérkezett a meccsbe. Shapovalov 0-2-ről ki tudott egyenlíteni, azonban hiába nem volt jó bőrben Nadal, a döntő szettet valahogyan túlélte és megnyerte ezt a több, mint 4 órás küzdelmet. 

Nagyon megzuhantam, a gyomrommal voltak problémák. Borzasztó melegben játszottunk, amire egyszerűen nem készültem. Szerencsére jól szerváltam az ötödikben, de ez nagyon kemény teszt volt. Hiszem, hogy készen állok az elődöntőre. 

- mondta Nadal a negyeddöntőjét követően, aki 36. alkalommal jutott be a legjobb négy közé egy Grand Slam-tornán. 

Nagyon nehéz mérkőzésen van tehát túl Rafa, ugyanakkor Berrettini is ötjátszmás küzdelembe bonyolódott Gael Monfils ellen. A 7. kiemelt olasz szinte lemásolta a spanyolt, hiszen Matteo szintén elment 2-0-ra, majd onnan lett 2-2 és végül 6-2-vel simázta le a döntő felvonást. 

Berrettininek ez már a második ötszettes meccse volt a tornán és csupán a nyolcaddöntőjét tudta 3-0 arányban megnyerni, szóval mindkét játékosnak a lehető legjobbkor jött, hogy két napot pihenhetett az elődöntőre. 

Bár a két elődöntős találkozó közül ez került a nappali programba, azonban péntekre nem jósolnak olyan nagy meleget, sőt az előrejelzések esőt is mutatnak, tehát még azt sem zárhatjuk ki, hogy be kell majd húzni a tetőt. Kulcsfontosságú lehet, hogy milyen körülmények között játszanak majd, hiszen például fedett pályán megnőnek Berrettini esélyei. 

A két játékos egyszer futott össze eddig az ATP Touron, az viszont szintén egy elődöntő volt a 2019-es US Openen. Akkor Nadal 7-6, 6-4, 6-1 arányban tudott nyerni. 

Fontos azonban megjegyezni, hogy az volt az olasz első igazán komoly Grand Slam-menetelése, és ahogyan egy nyilatkozatában elmondta, utána kezdett el abban hinni, hogy ő major tornát is nyerhet. Tavaly játszott már egy wimbledoni döntőt is, szóval ennek az elődöntőnek már jóval nagyobb tapasztalattal futhat neki.
 

Mire fogadjunk?


Nadal szervája zseniálisan jól működik a tornán, hiszen a Giron, Hanfmann, Khachanov, Mannarino kvartett csupán kétszer tudta brékelni és Shapovalovnak is csak kétszer sikerült a 4 óra során, de ebben közrejátszott az a gyomorprobléma is a spanyolnál. Az első két szettben ugyanis a kanadai még bréklabdáig sem tudott eljutni. 

Abban biztosak lehetünk, hogy Nadal Berrettini ellen is különösen fókuszált lesz a saját játékaiban, hiszen pontosan tudja, hogy egy olyan nagy szervás játékos ellen, mint az olasz, egy brékkel könnyen elúszhat a szett. 

Berrettini a US Open-meccsükön is nagyon küszködött fogadóként és nemhogy bréket, de bréklabdát sem tudott kiharcolni. Természetesen ez egy más meccs lesz, de azért Nadalnak megvannak adogatóként a fegyverei, hogy hatékony legyen. Például bátran szerválhat az olasz fonákjára, hiszen onnan nem sok mindent tud Berrettini. 

Tippünk, hogy Nadal maximum kétszer veszíti el a szerváját a találkozón, ezt pedig kifejezetten erős fogadásnak gondoljuk.

{"headTitle":"Matteo Berrettini - Rafael Nadal","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-01-28 04:30","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Összesített brékek: Berrettini 3 alatt","odds":"1.81","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"449"}]}


Érdekes piacok


A    -nél mindenre is fogadhatunk ezen a találkozón. Nyitottak piacot például a leggyorsabb szervára, itt Berrettini esetében 218.5 km/h a line. Ugye eleresztett már néhány 220-as adogatást a torna folyamán, szóval ezt akár meg is lehet próbálni overre. 

Érdekes lehet például az, hogy valamelyik játékos kér-e ápolást. Miután mindketten sérülésből jöttek vissza és egy kőkemény ötszettest játszottak legutóbb, így 2.95-ért megrizikózható, hogy lesz ápolás. 

Továbbá fogadhatunk a mérkőzés hosszára, ütőtörésre és feladásra is. Érdemes lehet tehát átnyálazni a 22bet kínálatát, hiszen rengeteg különlegességre nyitottak piacot. 
 

Próbáld ki a 22betet Te is!

 • A 22bet a legszélesebb fogadási kínálattal rendelkezik a piacon. 
   
 • Magyar nyelvű felület, magas szorzók.
   
 • Új játékosoknak akár 35.000 HUF üdvözlő bónusz*.
   
 • A már regisztrált játékosok jogosultak a 30.000 HUF értékű "újratöltve" bónuszra is.

 

Regisztrálok a 22betre
és kérem a 35.000 HUF üdvözlő bónuszt

 

*Részletes leírást és információkat megtalálsz terembemutató oldalunkon!

22bet

 

megosztom