Átigazolás

Az oddsok szerint ez a sztárcsatár is kiköthet a Newcastle-ben

megosztom

A Spursben elégedetlen Dele Alli lehet a következő nagy fogás a Szarkáknál, de átigazolása még mindig remekül fizet.

A Newcastle jelenleg Szaúd-Arábiában edzőtáborozik és gőzerővel készül a PL-folytatásra. A csapat nincs könnyű helyzetben, hiszen a bajnokságban a kiesést jelentő 18. helyen áll, bár az egy ponttal előtte lévő Norwich egy meccsel többet játszott. A folytatásban tehát az élvonalban maradás lesz a cél, amihez nem árt egy kis vérfrissítés sem.

Mint arról már korábban beszámoltunk, a Newcastle új tulajdonosainak köszönhetően hirtelen tízszer olyan gazdag lett, mint a Man City, ám eszetlen költekezésbe egyelőre nem kezdhet a szabályok miatt. Nem véletlen, hogy nagyjából minden nagyágyút összeboronáltak egyből a Szarkákkal, de egyelőre "csak" az Atlético Madriddal tavaly La Liga-címet bezsebelő Kieran Trippiert, illetve Chris Woodot sikerült megszerezni. "Nagyon örülök, hogy Kierant a Newcastle Unitedban üdvözölhetem. Régóta csodálom a képességeit és folyamatosan figyelemmel követtem a pályafutását, így amikor lehetőség nyílt arra, hogy megszerezzük őt, nem hezitáltunk.” - mondta Eddie Howe, a csapat edzője. 

A további erősítésre persze még bőven van tér, hiszen ha rápillantunk a Transfermarkt adataira láthatjuk, hogy a keret összértéke (€247M) alapján csak a 13. helyet foglalja el. 

Eddie Howe elsőszámú kiszemeltje állítólag a Man Unitedben focizó Jesse Lingard, az ő kölcsönéről a hírek szerint aktívan folynak az egyeztetések, ám konkrétum továbbra sem látott napvilágot. Amolyan B-tervként jött a képbe a Spurs nagyágyúja, Dele Alli, a támadó középpályás pedig nemrég pont a Newcastle szurkolóit éltette, ez pedig elég is volt ahhoz, hogy pár hírportál szinte biztosra vegye távozását. A játékost amúgy már korábban is a St. James's Parkba akarták csábítani, erről ő maga is beszélt még 2020-ban. 

Tudtad? Dele Alli 2014 óta van a Tottenhamnél, idén viszont elég gyenge szezonja van, 10 bajnoki meccsen lépett pályára és 1 alkalommal volt csupán eredményes. A játékos 37-szeres angol válogatott is.

Amint azt az Unibet vonatkozó piacán láthatjuk, továbbra is az a favorit kimenetel a Alli jövőjét illetően, hogy marad a Spursben. Éppen ezért ha a pénzügyileg masszívan megerősödött együttes mégis megszerzi az előttünk álló napokban, akkor elég busás, 3.50-szeres megtérülést könyvelhetnénk el.

{"headTitle":"Dele Alli csapata február 1-én","headSubTitle":"Fogadási határidő","headSubTitleValue":"2022-01-31 23:00","footerTitle":"","footerLink":"","events":[{"eventTitle":"Tottenham","odds":"1.35","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Newcastle","odds":"3.50","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Brighton","odds":"5.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Southampton","odds":"6.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"},{"eventTitle":"Aston Villa","odds":"17.00","customLink":"","livebetLink":"","bookmaker":"141"}]}

Hogyan használhatod ki a 10.000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt?

 • Lépj fel az Unibet oldalára és készítsd el a regisztrációdat ezen a biztonságos linken keresztül.
   
 • Fizess be akkora összeget, amennyit megengedhetsz magadnak (minimum 3.500 HUF).
   
 • Aktiváld az ajánlatot a 'Számlám/Bónuszaim' menüpont alatt.
   
 • Játssz a 100%-kal megnövelt egyenlegeddel, maximum 10.000 HUF értékben. 
   
 • A bónuszpénz a megforgatási követelmények teljesítése után vehető fel.

 

Regisztrálok az Unibetre
és kérem a 10. 000 HUF értékű, 100%-os üdvözlő bónuszt!

unibet

 

megosztom